Urbikes®: la marca de referència de bicicletes industrials

Urbikes® és la marca de referència de bicicletes industrials. Aquest concepte ha estat desenvolupat amb un disseny específic per a usos com bicicletes de lloguer, sistemes avançats de transport públic en bicicleta i sistemes de turisme per a cadenes hoteleres, càmpings, empreses i cases rurals, entre d’altres.

MU2013-Edse-Urbikes-1

Urbikes® és el sistema de bicicleta compartida més versàtil i modular. La combinació dels seus components innovadors donen pas a una generació de bicicletes integrades en sistemes intel·ligents, que es diferencien de les generacions anteriors bàsicament en:

– Baix manteniment del sistema i minimització dels costos.

– Vehicle industrial dissenyat específicament per a un ús compartit.

– Modularitat de la instal·lació i adaptació als diferents mercats potencials.

MU2013-Edse-Urbikes-2

Urbikes® ofereix diferents models de bicicleta mecànica o elèctrica en funció de la implementació del projecte.

 

El disseny de totes les bicicletes està basat en els principis bàsics URBIKES®: Bicicletes robustes amb components específics, quadre resistent a la intempèrie i als impactes, disseny multi-talla, baix manteniment, possibilitat de rodes massisses i transmissió per cardan, entre d’altres.

 

Urbikes® conforma una plataforma multi-servei pensada com un sistema integral de gestió per a la mobilitat sostenible, el qual permet cobrir de forma modular qualsevol projecte. La personalització i configuració de cada un dels components que integren el sistema permet crear models adaptats a les necessitats específiques de cada projecte. De la mateixa manera, la compatibilitat entre els diferents components que integren els sistemes Urbikes® proporciona solucions més específiques i flexibles.

 

Urbikes® ha estat guardonada en diverses ocasions, i és top10 entre els 30 millors sistemes públics de bicicletes elèctriques que existeixen actualment en el món.

 

El 2012 Urbikes® va ser seleccionat com el millor sistema de bicicletes públic de a Copenhaguen, que s’inaugura a l’estiu del 2013.

 

Més informació: www.urbikes.com

 

Informació facilitada per l’empresa expositora.
Print Friendly, PDF & Email