Una delegació del Saló Metropolitan Solutions de Berlín, present a Municipàlia

Fira de Lleida ha establert una aliança estratègica amb la Institució firal alemanya per tal de captar associacions del sector municipalista i empreses europees

 

 

Una delegació encapçalada per la Metropolitan Solutions de Berlín, de la qual formaran part diverses entitats i empreses alemanyes, serà present a la pròxima edició de Municipàlia amb un estand propi gràcies a l’aliança estratègica establerta entre Fira de Lleida i la institució firal germànica. La presència del grup alemany és el resultat de les accions desenvolupades per l’equip tècnic encapçalat per Oriol Oró per potenciar la internacionalització de Municipàlia, fonamentalment en els àmbits europeu i llatinoamericà. La pròxima edició del Saló internacional d’equipaments i Serveis Municipals tindrà lloc del 13 al 16 d’octubre del 2015 al recinte firal de Lleida.

 

Cal recordar que del 20 al 22 de maig Fira de Lleida també va estar present amb un estand al Metropolitan Solutions per tal de promocionar Municipalia. Els representants lleidatans van desenvolupar diversos contactes amb representants institucionals i d’empreses del sector a fi d’establir acords amb associacions de l’àmbit municipalista i captar empreses europees. El Metropolitan Solutions té lloc anualment a la capital alemanya amb una gran exposició de productes i serveis adreçats a les smart cities.

 

Fira de Lleida considera que Alemanya —un dels països capdavanters en l’aplicació de solucions tecnològicament avançades i sostenibles en les seves ciutats— és un mercat potencialment interessant per als productes i serveis oferts pels expositors de Municipàlia, a banda de ser una porta d’entrada estratègica als països de l’Est.

 

MU2015-MunicipaliaAMetropolitanSolutions

Promoció de Municipàlia a Metropolitan Solutions (Berlín)

 

 

Print Friendly, PDF & Email