TUSGSAL estarà present a Municipàlia

TUSGSAL
Transportes Urbanos y Servicios Generales Sociedad Anónima Laboral

 

TUSGSAL es una empresa creada el 1985 per atendre les necessitats de mobilitat de les persones mitjançant la prestació de serveis de transport col·lectiu.

 

Va ser fundada per un grup de 117 treballadors de l’antiga empresa TUSA (Transportes Urbanos S.A.) que van decidir continuar l’activitat de l’empresa que tenia greus problemes que la feien inviable.

Aquest petit grup d’emprenedors, constituïts com a societat anònima laboral, va assumir -amb el recolzament de les institucions- la responsabilitat de posar en marxa la nova empresa donant continuïtat als serveis que atenia.

 

Des de aleshores, un esforç continuat de gestió i d’inversió han permès construir una empresa singular, amb l’equip humà, les instal·lacions, els vehicles i els mitjans necessaris per a la prestació dels serveis que té encomanats i l’accés a noves concessions de transport públic.

 

Avui, 30 anys desprès, TUSGSAL segueix unint persones i ciutats i es manté fidel al model d’empresa d’economia social pel qual la majoria de persones que conformen l’organització també en son accionistes i per tant propietaris de l’Empresa.

 

TUSGSAL treballa amb il·lusió i rigor per mantenir-se com un dels principals operadors privats de transport públic de Catalunya i, d’aquesta manera, exportar un model mercantil en coherència amb el compromís històric de donar el millor servei als ciutadans i de participar amb responsabilitat en el teixit del territori.

 

L’activitat es concentra en el transport públic de viatgers, mitjançant concessions que son titularitat de l’Àrea Metropolitana de Barcelona : la xarxa diürna del Barcelonès Nord amb 30 línies que connecten els municipis de Badalona, Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià de Besòs, Montgat, Tiana, Montcada i Reixac i Barcelona i la gestió d’11 línies de la xarxa nocturna d’autobusos de Barcelona i la seva àrea metropolitana.

 

MU2015-Tusgsal-Foto-1

Presentació autobusos setmana mobilitat

Presentació autobusos setmana mobilitat

 

Més informació:

TUSGSAL
Camí de Can Ruti s/n
08916 Badalona
Tel.: 93 395 31 11
www.tusgsal.cat

 


Informació facilitada per l’empresa expositora.

 

 

Print Friendly, PDF & Email