Trobada de negocis amb valor social Business With Social Value Lleida

El proper 25 d’octubre, en el marc de la 17a edició de la Fira Municipàlia que es celebrarà a Lleida del 22 al 25 d’octubre del 2013, tindrà lloc una trobada de negocis amb valor social Business With Social Value Lleida. 

 

La iniciativa consisteix en la realització d’un trobada de negocis face to face per posar en contacte a les administracions i empreses amb les diferents entitats socials que treballen per a la inserció laboral de les persones amb discapacitats, centres especials de treball (CET) i empreses d’inserció.

 

El Business With Social Value Lleida contribuirà a fer visibles les empreses d’economia social i la seva capacitat per aportar un plus de màrqueting social a les empreses mercantils que fan negocis amb elles.

 

El valor afegit d’aquesta relació entre les dues parts pot ser encara més important en el marc de compliment de la Llei d’Integració Social del Minusvàlid (LISMI) que obliga totes les empreses de 50 o més treballadors a reservar el 2% dels llocs de treball de la plantilla per a persones discapacitades.

 

El Business With Social Value Lleida amb aquesta iniciativa vol donar recolzament a una iniciativa social que té com a finalitat el que unes entitats que donen feina a persones amb discapacitat, puguin portar a les administracions i empreses cap a una visió més humana i compromesa amb la societat.

 

Es podran trobar productes i serveis de les següents àrees:

productes agroalimentaris – hortofructicultura i vivers – jardineria – floristeria – neteja – hostaleria i restauració – bugaderia – palets de fusta – artesania – tractament documental – copisteria – enoturisme – lots de nadal – regals d’empresa – obres i pintura vial – decoració – reciclatge d’olis vegetals – manipulats – màrqueting directe i promocional

 

Us esperem el proper 25 de novembre a la sala del Pavelló 5 de Fira de Lleida!

BWSVGLOBALleida

allemPaeria

Si vols conèixer els productes i serveis de les empreses d’economia social de Lleida, posa’t en contacte amb nosaltres i t’agendarem una visita.

 

Dades de contacte:

Persona de contacte: Maite Pascual

Telèfon: 973 72 55 22

Mail: inscripcions@globalleida.org 

Print Friendly, PDF & Email