Sun Nest exposa una paperera solar intel·ligent a Municipàlia de Lleida

Sun Nest donarà a conèixer en el marc de la 16a edició de Municipàlia, i per primera vegada a l’Estat, la SNCompact, una paperera solar intel·ligent, que ha estat finalista als Premis Internacionals Barcelona Smart City. Els principals avantatges que ofereix la paperera solar SNCompact, a més de les pròpies d’un punt de recollida selectiu on dipositar els residus urbans, és la manera en la qual s’optimitza l’espai, els recursos, com s’eviten els desbordaments innecesaris de brossa i es manté l’entorn urbà net.

 

El sistema de funcionament és totalment autònom en estar la parerera alimentada per mitjà d’energia solar. Això permet que els residus que es van dipositant a l’interior es compactin en origen i facilita que s’emmagatzemi fins a cinc vegades més de residus que una paperera convencional de tamany similar.

 

Els beneficis associats a l’increment de capacitat, la reducció de bosses de brossa i la reducció de les freqüències de buidatge, es veuen incrementats en incorporar a la paperera solar tecnologia wireless que, per mitjà un sistema d’avisos, emet un senyal a l’operador indicant quan ha arribat a la seva màxima capacitat per així poder planificar la ruta de buidatge i evitar desplaçaments innecessaris.

 

Paperera solar Sun Nest.

Paperera solar Sun Nest.

 

 

Print Friendly, PDF & Email