Solucions per a aparcaments de bicicletes: MODULAR® Bicycle Parking Solutions

Modular® és la marca especialitzada en solucions d’aparcament segur per a bicicletes. Compta amb una àmplia gamma de productes destinats a particulars, petites empreses, entitats públiques, etc. 

 

Els models d’aparcabicicletes Modular® ofereixen una alternativa més segura, robusta i amb un gran valor social. La diferència està en la qualitat, el disseny i la seguretat de cada un dels productes.

MU2013-MODULAR_INDUSTRIAL-1

La majoria d’aparcabicicletes són innovadors i incorporen mesures antivandàliques per evitar la seva extracció. A més s’ofereixen productes més ben equipats i segurs.

 

Tots els detalls dels aparcabicicletes són imprescindibles per a la seguretat de la bicicleta com alternativa de transport a les ciutats.

 

Modular® ofereix la possibilitat d’analitzar cada situació i implementar el producte que millor s’adapta a cada projecte. D’aquesta manera, es permet crear models coherents a les diferents situacions i entorns, tenint en compte les necessitats específiques.

MU2013-MODULAR_INDUSTRIAL-2

Aquesta marca d’aparcabicicletes compta amb diversos premis i nominacions com Delta de Plata ADI-FAD 2013, Premis ciutat de Barcelona 2010, Nit de l’Empresari de Rubí 2008, Premi Especial de l’Oficina Espanyola de Patents i Marques, Galàctica de Plata amb Menció Especial del Jurat 2003, Premi Especial l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú 2003, Diploma Galàctica X concedit al reconeixement dels mèrits i potencials.

 

Més informació: www.modularbps.com

 

Informació facilitada per l’empresa expositora.
Print Friendly, PDF & Email