Semic presenta la seu electrònica a Municipàlia

L’empresa lleidatana SEMIC portarà a Municipàlia, la seva solució de Seu Electrònica, que serà la més implantada a tot el territori català. Ajuntaments com el de Lleida, Tarragona i Vic ja disposen de la plataforma de seu electrònica de SEMIC. Altres administracions com el Consorci d’Administració Oberta de Catalunya i l’Agència Catalana de Certificació també han confiat amb la firma lleidatana.

 

SEMIC s’ha convertit en els darrers anys en l’empresa líder del mercat català pel que fa a la implantació de plataformes d’Administració Electrònica. La Seu Electrònica és la plataforma d’Internet obligada per la Llei 11/2007 a ser implantada a totes les Administracions Públiques per tal de garantir l’accés dels ciutadans als Serveis Públics. SEMIC disposa ja de diferents centres arreu del territori català, però és a Lleida on té el seu principal grup de treball amb prop de 100 professionals dedicats a les noves tecnologies. I és la seva especialització en l’àmbit d’Administració electrònica el que ha suposat el factor clau per al seu posicionament com a empresa de confiança per a molts ajuntaments catalans.

 

Per a la creació de les plataformes de Seu Electrònica, SEMIC ha comptat amb un grup de treball multidisciplinar d’especialistes, format principalment per secretaris d’ajuntaments, juristes d’administració electrònica, tècnics informàtics, experts d’usabilitat i accessibilitat i sobretot en consultors especialitzats en el món municipal.

 

 

Print Friendly, PDF & Email