Semic organitza una jornada sobre la seu electrònica

Semic ha organitzat una jornada sobre la Seu electrònica en el marc de la fira Municipàlia que ha comptat amb una bona participació de públic. La sessió de casos pràctics d’implantació de Seu electrònica ha congregat més de 50 assistents i ha comptat amb diferents ponents que han explicat la seva experiència en la implantació d’una seu als seus ajuntaments, tant des del vessant tècnic, com des del jurídic i pràctic.

 

Han participat en la trobada Ascen Mora, cap de la Unitat de gestió del coneixement i qualitat de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat; Josep Llopis, cap d’Àrea d’implantació d’administració local del Consorci Administració Oberta de Catalunya; Josep Anton Font, secretari general de l’Ajuntament de Tarragona, i Antoni Saldaña, gerent de l’Institut Municipal d’Informàtica de Lleida. Tots ells han coincidit en la importància de la implantació d’una eina tan necessària com la Seu electrònica per apropar l’administració als ciutadans, fent així efectiu el dret dels ciutadans a l’accés als serveis públics a través de mitjans electrònics que proclama la llei 11/2007.

 

Donada la importància de la Seu electrònica, i la responsabilitat de l’Administració titular respecte del contingut publicat a la seu, els ponents han destacat la necessitat de dotar-se tant d’eines jurídiques, que fonamentin les decisions i actuacions a desenvolupar, com de les eines tecnològiques adequades. Per tot això, han incidit que també és important escollir un partner tecnològic de confiança, que pugui assessorar i orientar amb totes les garanties durant el procés d’implantació.

 

MU2011-semic

 

 

Print Friendly, PDF & Email