SauloSolid: Paviments de Terra amb molt alta estabilització

Tenim obres executades i visitables a bona part de Catalunya.

Gaudim ensenyant com envelleixen, i alhora embelleixen, al cap de més de 6 anys de la seva execució.

Tant per vianants, com per bicicletes i també per tràfic rodat lleuger.

La homogeneïtat, durabilitat i la resistència a l’abrasió són fets que caracteritzen els nostres procediments com a un veritable paviment.

No estabilitzem terres, fem paviments totalment homogenis per molts anys.

Assistim a aquesta fira per donar a conèixer aquest tipus de paviment als que encara tenen problemes amb els tipus d’estabilitzacions que han projectat i dut a terme.

Exposarem tecnologia pròpia per estabilitzar terres del lloc, terres d’aportació, àrids reciclats i inclòs, fer prefabricats amb les terres del lloc.

 

 

 

 

Paviment vianants parc municipal a Figueres

 

Itinerari intern de les graderes del volcà Croscat per el Parc Natural de la Garrotxa

 

Ens trobareu a l’estand 224, al Pavelló 2.

 

L’any 2007 fou quan  el departament de I+D de MASSACHS Obres i Paisatge, conjuntament amb el laboratori d’assaigs van començar a investigar i a desenvolupar aquests procediments. Després de moltes i intenses investigacions  es va aconseguir un sistema d’aplicació d’additius que garanteix l’homogeneïtat i durabilitat de la seva aplicació al sòl existent.

A partir de l’any 2012 es va començar a comercialitzar,  amb la seva corresponent certificació de Qualitat. Aquesta certificació garanteix la perfecta aplicació dels additius aconseguint la màxima homogeneïtzació i amb el punt característic òptim de humitat per un perfecte segellat aconseguint com a resultat un  paviment de terra molt resistent a l’erosió, integrat a la natura i respectuós amb el medi ambient.

 

Més informació:
www.saulosolid.com
www.terrasolida.com
www.terrapref.com
www.massachs.com

 


Informació facilitada per l’empresa expositora.
Print Friendly, PDF & Email