Ros Roca presenta les seves innovacions en equips i contenidors a Municipàlia

  • La companyia exhibirà el nou Olympus Mini, un vehicle recol·lector pioner amb un disseny compacte per a zones que requereixen màxima maniobrabilitat.
  • La companyia és una de les organitzacions que donen suport a aquesta cita de referència internacional que assoleix la seva 18a edició.

 

Ros Roca, líder mundial en solucions integrals de gestió de residus i neteja urbana, presentarà les seves últimes novetats a la fira biennal Municipàlia, que se celebrarà al Recinte Firal de Lleida del 13 al 16 d’octubre.

 

Les novetats de la firma per a la mostra estaran a l’estand 474 ubicat a l’interior del pavelló 4, entre les que destaca el vehicle compactador de càrrega posterior Olympus Mini. Amb una amplada de només 2 metres, aquest equip ofereix una gran maniobrabilitat per a la recol·lecció de residus en zones de dificultat como poden ser les vies per a vianants, centres històrics o municipis rurals amb carrers estrets.

Olympus Mini

Olympus Mini

 

Les escombradores CityCat models 5006 i 2020 Euro 6 són una altra novetat de la mostra. Totes dues compleixen les exigències de la normativa d’emissions Euro 6 i estan equipades amb tecnologia punta. També es podrà veure un equip amb reciclatge d’aigua, de dimensions molt compactes i amb components d’alta potència per a un sanejament del clavegueram més eficient.

CityCat 5006

CityCat 5006

 

Pel que fa al mobiliari urbà, l’estand interior exhibirà els contenidors de càrrega lateral i les innovacions en el disseny dels contenidors de càrrega posterior com la roda silenciosa (fabricada amb pneumàtics 100% reciclats) o el nou mecanisme de pedal, entre altres.

 

Per acabar, també es presentaran les bústies exteriors de recollida pneumàtica instal·lats a les localitats parisenques de Vitry-Sur-Seine i Saint Ouen. I a l’estand exterior (zona E1) es podran veure els recol·lectors de càrrega posterior Olympus i de càrrega lateral FMO, i els models de contenidors de càrrega lateral.

 

Print Friendly, PDF & Email