Rentokil Initial presenta a Municipàlia els seus nous serveis d’Higiene Ambiental

La companyia líder en serveis d’Higiene Ambiental porta a la 18a edició de Municipàlia el seu nou servei de neteja i desinfecció d’espais ocupats per persones afectades per la Síndrome de Diògenes, a més dels seus tractaments de control de plagues de la fusta i xinxes de llit

 

Rentokil Initial, empresa líder en proveir serveis d’Higiene Ambiental, presenta a la 18a edició de Municipàlia els seus tractaments de desinfecció d’espais ocupats per persones afectades per la Síndrome de Diògenes. El nou servei suposa un enfocament integral del problema. En primer lloc s’analitza el tipus de residus i estris acumulats, així com els canals d’evacuació de les escombraries de què disposa l’espai, per tal de reduir al mínim el moviment de restes per les zones veïnals i confrontants. Un cop estudiat com es va a procedir a l’eliminació dels residus, s’aborda la desinsectació, neteja i desinfecció ambiental de l’espai, així com la gestió i sortida de les escombraries en contenidors específics.

 

A més, durant els dies de durada de la trobada, Rentokil Initial compartirà amb els assistents els seus tractaments contra els tèrmits i corcs a través de TECMA, la divisió especialitzada en plagues de la fusta. D’altra banda, la companyia mostra els seus serveis de desinsectació de xinxes de llit tant per a hotels com per a particulars; així com el tractament ecològic i natural contra el posament d’aus basat en l’ús de falcons.

 

És la segona edició que Rentokil Initial participa a Municipàlia, l’esdeveniment líder en el sector dels equipaments i serveis urbans que celebra biennalment a Lleida.

 

Sobre Rentokil Initial

Rentokil Initial és la companyia líder en serveis d’Higiene Ambiental, amb presència a 60 països i 70.000 empleats. A Espanya presta serveis des de 1981 i compta amb la confiança de més de 30.000 clients.

 

MU2015-Rentokil-1

MU2015-Rentokil-2

 


Información facilitada por la empresa expositora.

 

 

Print Friendly, PDF & Email