Quid Comunicació, un servei integral de comunicació per a l’administració local

La consultoria ofereix a Municipàlia la gestió de tots els serveis de comunicació corporativa per a les administracions

 

Consultoria i assessorament, revistes municipals, gestió de xarxes socials i webs municipals, campanyes corporatives, departament de premsa i atenció als mitjans, auditories de qualitat, observatori de transparència, plans d’acció i projectes… Quid Comunicació permet donar un salt de qualitat a les administracions locals en l’elaboració i difusió de la seva informació municipal. Amb més de 10 anys especialitzats en la comunicació pública, aquesta consultoria acumula una àmplia experiència contrastada. El seu sistema de treball permet que els seus clients derivin, en funció de les seves necessitats concretes, una part de les seves tasques comunicatives o bé la totalitat d’elles.

 

Multidisciplinar

Treballar amb Quid Comunicació suposa tenir a l’abast un equip format per periodistes, consultors, publicistes, dissenyadors, maquetadors, correctors ortogràfics i programadors a través dels quals assumir des de l’elaboració d’una simple nota de premsa a la creació d’un mitjà audiovisual online. Aquest fet permet que a través d’un únic interlocutor sigui possible dur a terme tasques senzilles i rutinàries o grans projectes de ciutat.

 


Quid Comunicació cobreix habitualment les necessitats comunicatives específiques d’alcaldes i alcaldesses


 

El treball especialitzat i la cura pels detalls d’aquesta consultoria de comunicació pren especial sentit amb el treball que desenvolupa per a alcaldes, alcaldesses i altres càrrecs electes. El suport al gabinet d’alcaldia; la redacció, supervisió o edició de discursos, textos per a blocs o qualsevol escrit d’opinió; l’assessoria comunicativa personalitzada o el suport protocol·lari són algunes de les activitats que Quid Comunicació duu a terme. D’aquesta manera els càrrecs electes poden centrar la seva atenció en allò que és veritablement important, alhora que comuniquen d’una manera eficaç i segura.

 

MU2015-Quid-Foto-1

 


Informació facilitada per l’empresa expositora.

 

 

Print Friendly, PDF & Email