Quid Comunicació: la gestió integral de la revista municipal

La gestió integral de la revista municipal: reducció de costos i major qualitat

 

El gabinet de comunicació extern Quid Comunicació ofereix a Municipàlia, entre els seus serveis comunicatius per a les administracions, un nou model de gestió de la revista municipal 

MU2013-Quid-1

Entre les novetats que presenta Municipàlia, els ajuntaments i demés administracions públiques podran contractar un servei integral i autofinançat per a l’elaboració de les seves revistes. El gabinet de comunicació extern Quid Comunicació presenta a la fira un model destinat a que els consistoris puguin disposar del seu butlletí municipal millorant la qualitat del mateix i, alhora, reduint els costos que aquest suposa.

MU2013-Quid-2

El gabinet ofereix en un mateix paquet la venda i gestió dels espais publicitaris de la publicació, la gestió i redacció dels articles i continguts, la correcció ortogràfica, el disseny, la maquetació i la impressió. D’aquesta manera el client disposa d’un producte final amb un cost molt menor gràcies a la gestió de la publicitat i a l’externalització del servei, però amb una màxima qualitat gràcies a la participació de redactors, dissenyadors, periodistes, correctors, publicistes i impressors.

MU2013-Quid-3

Mostra: http://www.cabrerademar.cat/icabrera/48/index.html

 

Dins de la mateixa voluntat de Quid Comunicació de desenvolupar productes adients a les actuals restriccions econòmiques de les administracions locals, també oferiran durant la fira d’altres serveis comunicatius complementaris:

Creació i/o gestió de xarxes socials municipals. Les noves tecnologies permeten l’accés a un conjunt d’eines públiques i gratuïtes de comunicació que arriben a cada cop més ciutadans. Quid Comunicació ofereix la possibilitat de desenvolupar un sistema de comunicació directa amb la població a través de xarxes com Twitter o Facebook.

Atenció als mitjans de comunicació. Quid Comunicació es converteix en el departament de premsa de l’Ajuntament per a canalitzar la relació amb els mitjans. Implantació de mecanismes generadors de notícies, redacció i emissió de notes de premsa, gestió de trucades dels mitjans, guionització d’entrevistes…

Digitalització de les emissores locals de ràdio i televisió. La necessitat de reduir costos i fer els mitjans tradicionals accessibles a les noves necessitats comunicatives té en la seva digitalització una solució perfecta. Quid Comunicació dissenya i implementa a través d’Internet televisions locals i emissores municipals de ràdio.

 

Paral·lelament, el gabinet també posarà a disposició dels visitants de Municipalia d’altres serveis comunicatius com assessorament estratègic, campanyes institucionals, imatge corporativa o projectes a mida.

 

Per a més informació:

www.quidcomunicacio.com

quid@quidcomunicacio.com

Tel. 933 713 537

 

A Municipàlia:

Pavelló 3, estand 311

 

Informació facilitada per l’empresa expositora.
Print Friendly, PDF & Email