Quadrex estarà present en la fira internacional d’equipaments i serveis municipals – Municipàlia

Radar Pedagògic PVEL-VMS, panell indicador de velocitat de LEDs.

Un radar pedagògic és un panell informatiu que indica als conductors la velocitat a la qual circulen i alerta si aquesta se supera, però no sanciona. Com són fàcils d’instal·lar i funcionen amb bateries poden rotar de forma contínua on siguin més necessaris, en punts on es detectin excessos de velocitat o en zones sensibles com en la proximitat d’escoles o passos de vianants no semaforitzats.

Aquest radar pedagògic o panell indicador de velocitat ha estat dissenyat per satisfer les necessitats del control de trànsit en àrees urbanes i Interurbanes, on la funció educativa és el pilar fonamental per a la pacificació del trànsit i la convivència entre conductors i vianants.

El radar pedagògic PVEL-VMS de Quadrex té un disseny molt lleuger i totalment autònom, és l’instrument ideal per a campanyes de sensibilització sobre la reducció de velocitat.

La seva versatilitat permet alternar entre la indicació de velocitat i missatges predefinits (pictogrames o textos curts), a més de guardar dades de comptatge al aforador integrat.

Amb la seva radar intern i bateria extraïble, el radar pedagògic PVEL-VMS és un panell portàtil i fàcil d’usar, que a més pot ser connectat a un panell solar o xarxa elèctrica.

Link: http://www.quadrex.es/productos/radar-pedagogico/

Aforador de trànsit portàtil TC-RADAR, classifica i mesura la velocitat de cada vehicle

Aforador I CLASSIFICADOR PORTÀTIL BASAT EN RADAR DOPPLER, CAPAÇ DE CONTROLAR FINS A 2 CARRILS.

Permet realitzar estudis de trànsit temporals. Avantatges d’utilitzar un radar Doppler com aforador portàtil de trànsit:

Sistema no intrusiu, el radar Quadrex TC Radar s’instal·la fora de la calçada per on circulen els vehicles, utilitzant estructures existents tals com lluminàries o pals de senyals o de línies telefòniques. No hi ha risc per als operaris que realitzen la instal·lació

– Cost d’instal·lació molt baix, la instal·lació pot realitzar-la de manera molt ràpida una sola persona

– Molt precisos en mesures de velocitat, error típic de 3kph

– Sense manteniment, en ser un emissor de RF, el aforador TC-RADAR no té parts mòbils o subjectes a desgast mecànic, pel que manca de manteniment

– Instal·lacions temporals o fixes, donat la seva petita grandària i pes, pot variar-se la localització del radar de manera molt ràpida

Detalls tècnics

  • Recol·lecció precisa de dades individuals: velocitat, nombre de vehicles, direcció i distància Inter vehicular
  • Informes de trànsit amb 10 columnes de velocitat, 4 tipus de vehicle
  • Mesura de velocitat entre 5 i 255 kph
  • Detecta vehicles que s’aproximen o vehicles que s’allunyen o vehicles en els dos sentits
  • Emmagatzema dades de més de 1.400.000 vehicles
  • Interface per a PC
  • Nou programari de comunicació i anàlisi Icoms Software
  • Alçada de muntatge: entre 0,5 m i 4 m
  • Radar Doppler integrat (24.125 GHz / 5 MW)

Link: http://www.quadrex.es/productos/tcradar-aforador-coches/

Print Friendly, PDF & Email