Promoció del Turó de la Seu Sella entre els expositors i visitants de Municipàlia

El Consorci del Turó de la Seu Vella de Lleida col·laborarà estretament amb Fira de Lleida per tal de promocionar el patrimoni històric lleidatà en aquesta nova edició de Municipalia. El Consorci, organisme públic responsable del conjunt monumental més emblemàtic de la ciutat i del seu entorn, ha preparat una oferta especial per als expositors i visitants professionals que participin en el saló.

 

La promoció consisteix en un 2×1 en l’entrada combinada al conjunt monumental que engloba la Seu Vella i el Castell del Rei (Suda). L’oferta tindrà vigència des del dimarts dia 18 fins al diumenge dia 23, tots dos inclusivament. L’objectiu de la iniciativa és promocionar un dels atractius arquitectònics i culturals més grans de la ciutat de Lleida entre els milers de visitants i expositors del saló.

 

El conjunt monumental

L’oferta del Consorci del Turó de la Seu Vella de Lleida ofereix la possibilitat de visitar dues de les edificacions més singulars de la ciutat. La Seu Vella és una de les millors produccions artístiques de l’arquitectura catalana del segle XIII i, per extensió, de l’arquitectura medieval europea. De la seva banda, el recentment rehabilitat Castell del Rei, conegut popularment com Suda (en àrab, àrea urbana tancada), se situa en una fortalesa andalusina construïda durant el segle IX, encara que també rebia aquest nom el barri noble que s’estenia al llarg del pujol on està situat.

 

Cal recordar que la 16a edició de Municipàlia (Saló Internacional d’Equipaments i Serveis Municipals) es desenvoluparà del 18 al 21 d’octubre en el recinte de Fira de Lleida. El certamen aplegarà 325 expositors directes, una superfície neta de 16.780 metres quadrats i un ampli programa paral·lel que inclou 49 activitats professionals de gran qualitat. Els organitzadors preveuen assolir els 20.000 visitants professionals, molts dels quals alcaldes, regidors i tècnics d’ajuntaments i d’administracions locals procedents de tot l’Estat.

 

MU2011-Passera_i_Seu_Vella

 

Print Friendly, PDF & Email