Promoció de Municipàlia a França

Fira de Lleida ha viatjat als salons francesos Equipville, Lumiville i Conceptville, manifestació firal celebrada del 16 al 18 de maig a la ciutat de Lió, per promocionar Municipalia 2007. La Institució firal lleidatana, present al certamen amb un estand de 24 m2, ha fet una cinquantena de contactes considerats “molt interessants” amb potencials expositors de Municipalia. En concret, els representants lleidatans han contactat amb firmes —bàsicament franceses— del sector dels equipaments urbans i en especial de l’àmbit de l’enllumenat pública (fanals, elements publicitaris de carrer, etc).

El director general de Fira de Lleida, Xavier Roca, ha mantingut també una entrevista amb el director del saló francès, Jean-Pierre Franceschetti, per tal de reforçar les línies de col·laboració entre les dues entitats firals. Cal recordar que la Fira de Lleida va signar un conveni amb el Conseil Développement Organisation (DCO), organitzador del saló Equipville et Lumiville de Lió. L’acord estableix la col·laboració de Lleida i de Lió en la promoció d’ambdues mostres, tot fomentant la participació recíproca d’empreses en els dos salons.

Equipville (Saló d’Equipaments i Serveis Urbans), Lumiville (Saló de l’Enllumenat Públic) i Conceptville (Salo dels Serveis, Tendències i Projectes Urbans per a la Ciutat del Demà) conformen una gran manifestació firal amb 300 expositors i uns 10.000 visitants professionals.

Fira de Lleida farà la pròxima acció promocional de Municipalia a TEM TECMA (Setmana Internacional de l’Urbanisme i el Medi Ambient), saló que se celebrarà del 13 al 16 de juny a Madrid.

La 14a edició de Municipalia tindrà lloc l’octubre de 2007 al recinte de la Fira de Lleida. L’anterior edició va registrar l’assistència de 16.600 visitants professionals —en la seva majoria alcaldes, regidors i tècnics municipals— i de 270 expositors directes.

 

Print Friendly, PDF & Email