Promoció de Municipalia 2009 al saló Tem-Tecma de Madrid

Fira de Lleida ha iniciat la promoció de Municipàlia 2009 amb una acció directa a la Setmana Internacional de l’Urbanisme i del Medi Ambient, Tem-Tecma, manifestació firal que té lloc aquests dies a Madrid. La Institució firal lleidatana disposa d’un estand de 15 m2 destinat a donar a conèixer Municipalia i a captar expositors i visitants entre les empreses i professionals presents a la fira madrilenya. La delegació de Fira de Lleida, encapçalada pel seu director general, Oriol Oró, està formada per diversos tècnics de l’entitat lleidatana. TEM TECMA (Fira Internacional d’Urbanisme i del Medi Ambient), té lloc del 10 al 13 de juny de 2008 a Madrid, amb més de 300 expositors i la previsió de superar els 10.000 visitants professionals.

Entre altres contactes, Oriol Oró s’ha estrevistat amb la directora de TEM TECMA, Maria Valcarce, amb la finalitat de ratificar l’acord de col·laboració entre les dues fires destinat a potenciar la presència d’expositors del saló madrileny a Municipàlia i viceversa. Igualment, el director general de Fira de Lleida ha parlat amb Julián Uriarte, president d’ATEGRUS, qui ha confirmat també que celebrarà el seu congrés anual a Lleida durant la celebració de Municipalia.

La 15a edició de Municipàlia (Saló internacional d’equipaments i Serveis Municipals) tindrà lloc del 20 al 23 d’octubre de 2009 al recinte firal de Lleida.

El saló Municipàlia centra els seus continguts en els sectors del clavegueram, drenatge de sòls, xarxes d’aigües; automoció i transport; extinció i prevenció d’incendis; il·luminació de la via pública; tecnologies de la informació; instal·lacions esportives i de lleure; neteja municipal; medi ambient; mobiliari urbà; necròpolis; obres públiques; parcs i jardins; prestacions de serveis; revistes tècniques i publicacions; seguretat i vigilància; senyalització i seguretat de la xarxa viària; i tractament d’aigües, llots residuals, residus sòlids urbans i industrials.

El saló organitzat per Fira de Lleida s’ha consolidat com la segona manifestació firal del sector més important d’Europa, per darrere del Salon des Maires et des collectivites locales (Saló dels Alcaldes i les administracions locals) de París.

La darrera edició de Municipàlia va registrar 320 expositors directes procedents d’Espanya, Itàlia, França, Alemanya, Bèlgica, Suïssa, Àustria, Finlàndia, els Estats Units, Portugal i Anglaterra, a més de 22.013 visitants professionals procedents d’uns altres 24 països d’Àfrica, Amèrica, Àssia i Europa. D’altra banda, les 40 activitats paral·leles organitzades en aquella edició van atreure 2.013 assistents.

 

Print Friendly, PDF & Email