Presenten a Municipàlia un innovador vehicle elèctric polivalent

Amb una capacitat de càrrega de 250 kg i una autonomia de 35 km, es pot utilitzar en tasques vigilància, policials, de distribució i de neteja

 L’empresa Tromber (Electric Transport Solutions) presentarà a la propera edició de Municipàlia un innovador vehicle lleuger 100% elèctric molt polivalent i totalment personalitzable, amb altes prestacions pel que fa a la autonomia i a la capacitat de càrrega. Una de les característiques principals del producte és la polivalència, ja que amb una mateixa base es pot equipar per utilitzar-lo en diversos sectors.

Es tracta de vehicles robustos amb xassís d’acer al carboni preparats per fer treballs molt exigents, que poden carregar fins a 250 kg sense problemes i fer 35 km reals. Els creadors destaquen també la seva seguretat, facilitat de maneig i plantejament ecològic. Entres altres usos, es poden utilitzar d’unitats de vigilància, policials, de distribució i de neteja. Fins i tot es pot adaptar a usos d’oci, com per exemple de vehicle de transport en camps de golf.

Amb dos anys de funcionament, la firma Tromber, ubicada a Polinyà (el Vallès Occidental) s’ha especialitzat en vehicles de transport sostenibles i eficients, essent el que presentaran a Municipàlia el primer model de l’empresa que ha sortit —ara fa pocs mesos— al mercat.

La 20a edició de Municipàlia (Fira Internacional d’Equipaments i Serveis Municipals) obrirà les portes —juntament amb la 4a edició d’Innocamping— entre el 22 al 24 d’octubre en el recinte de Fira de Lleida.

Print Friendly, PDF & Email