2017: 19a Municipalia, el centre de solucions per als ajuntaments

Municipalia es va crear l’any 1981 per establir un espai comú on poder compartir coneixements amb experts i administracions. En l’actualitat és la fira de referència en les àrees d’equipaments i serveis urbans municipals, medi ambient, tractament de residus i solucions per a les administracions, la qual cosa fa de Municipalia la fira internacional líder del sector a l’Estat espanyol.

Municipalia obrirà les portes del 24 al 26 d’octubre de 2017, 3 dies en els quals es presentarà una completa àrea d’exposició amb la participació de companyies referents del sector, empreses innovadores i una gran varietat de jornades tècniques que ens aportaran solucions per optimitzar la gestió municipal, amb propostes pioneres i sostenibles per al progrés de les ciutats i la rendibilització de les inversions.

 

IMG_6570_carousel

 

En el marc de la fira es farà la II Missió Tècnica Internacional “Solucions sostenibles per a la gestió de les nostres ciutats”, que congregarà autoritats municipals d’Amèrica Llatina que busquen ampliar coneixements i opcions pràctiques mitjançant un ampli ventall de tallers i networkings. Hi participaran autoritats de l’Estat espanyol i directius i gestors d’empreses que busquen i ofereixen solucions en la gestió dels residus, aigua i sanejament, mobilitat urbana sostenible, energia i seguretat, per aportar alternatives que contribueixin a la configuració de l’espai públic.

Municipalia esdevé l’“hipermercat dels ajuntaments”, punt de trobada dels responsables d’administracions, tècnics municipals i empreses que es reuneixen per trobar solucions i eines noves, per millorar la gestió dels seus municipis i ciutats, l’espai públic i la qualitat de vida de les persones.

 

Print Friendly, PDF & Email