Polaris presenta en primícia a Municipàlia els vehicles muntifunció BRUTUS

Gràcies a l’experiència adquirida essent líder mundial en Off Road, Polaris fabrica vehicles utilitaris amb tracció a les quatre rodes que comercialitza sota les marques RANGER® i BRUTUS.

MU2013-Polaris-02013Br

El BRUTUS, que es presenta en primícia a Espanya aquí a Municipàlia, neix com a resultat de l’aliança estratègica que Polaris i Bobcat signaren el 2009, i incorporen el millor del know-how de les dues companyies. Entre altres de les seves moltes característiques inclouen un sistema hidràulic davanter i presa de força frontal, essent extrapolables molts dels accessoris que munta Bobcat.

 

Consulteu www.polaris.com per a més informació

 

Sobre Polaris

Polaris és un reconegut líder en el sector de Powersports amb unes vendes el 2012 de 3.200 milions de dòlars. Polaris dissenya, fabrica i comercialitza vehicles d’off-road innovadors i d’alta qualitat que inclouen els all-terrain Vehicles (ATV), els vehicles side-by-side Polaris RANGER® i RZR®, motos de neu, motos i vehicles elèctrics així com híbrids.

 

Polaris és un dels líders mundials en venda de motos de neu i vehicles off-road i té una presència destacada en el mercat de motos cruisers i touring d’alta cilindrada amb les marques Victory i Indian motorcycle. A més, Polaris continua invertint en el desenvolupament dels vehicles elèctrics i híbrids amb Global Electric Motorcars (GEM) i Goupil Industrie SA que comercialitza sota les marques GEM i Goupil. Polaris reforça les esmentades línies de negoci amb una completa gamma de roba per muntar Polaris i Klim, accessoris i recanvi.

 

Polaris Industries Inc cotitza a la New York Stock Exchange sota les sigles “PII”, i la companyia s’inclou en l’índex S & P Mid-Cap 400 stock price.

 

Per a més informació sobre els vehicles Polaris, roba i accessoris visiti www.polaris.com.

Contacte de premsa:

Miriam Torrens

Màrqueting Manager

Polaris Sales Spain

Miriam.torrens@polaris.com

www.polarisindustries.eu

Tel (+34) 902 16 06 06

 

Informació facilitada per l’empresa expositora.
Print Friendly, PDF & Email