Polaris presenta els vehicles elèctrics GEM

POLARIS, empresa que estarà present a Municipàlia 2013, presenta per primera vegada a Espanya la seva gamma de vehicles elèctrics GEM, vehicles de referència en el sector dels elèctrics de mida compacta. Fabricats amb materials d’alta qualitat, tota la nostra gamma (excepte el Gem i6) està homologada per a circular.

MU2013-Polaris-Gem

Els GEM proporcionen un confort extraordinari per al transport de passatgers, tenen un habitacle espaiós i capacitat per a dos, quatre o sis persones. Sense soroll, amb zero emissions, funcionals i versàtils els GEM són una solució neta a les tasques que es realitzen tant en espais interiors com exteriors. Ofereixen un gran parell en ascensió i tenen capacitat per arrossegar fins a 500 kg.

 

Els nostres vehicles, utilitaris i lleugers són perfectes per:

 

• Ciutats, recintes firals, ajuntaments i administració
• Càmpings, hotels i resorts
• Esdeveniments esportius i d’entreteniment
• Escoles, campus i universitats
• Seguretat i vigilància

Amb més 45.000 unitats circulant, la fiabilitat dels GEM ha estat provada a tot el món.

Consulteu www.polaris.com per a més informació

 

Sobre Polaris

Polaris és un reconegut líder en el sector de Powersports amb unes vendes el 2012 de 3.200 milions de dòlars. Polaris dissenya, fabrica i comercialitza vehicles d’off-road innovadors i d’alta qualitat que inclouen els all-terrain Vehicles (ATV), els vehicles side-by-side Polaris RANGER® i RZR®, motos de neu, motos i vehicles elèctrics així com híbrids.

 

Polaris és un dels líders mundials en venda de motos de neu i vehicles off-road i té una presència destacada en el mercat de motos cruisers i touring d’alta cilindrada amb les marques Victory i Indian motorcycle. A més, Polaris continua invertint en el desenvolupament dels vehicles elèctrics i híbrids amb Global Electric Motorcars (GEM) i Goupil Industrie SA que comercialitza sota les marques GEM i Goupil. Polaris reforça les esmentades línies de negoci amb una completa gamma de roba per muntar Polaris i Klim, accessoris i recanvi.

 

Polaris Industries Inc cotitza a la New York Stock Exchange sota les sigles “PII”, i la companyia s’inclou en l’índex S & P Mid-Cap 400 stock price.

 

Per a més informació sobre els vehicles Polaris, roba i accessoris visiti www.polaris.com.

Contacte de premsa:

Miriam Torrens

Màrqueting Manager

Polaris Sales Spain

Miriam.torrens@polaris.com

www.polarisindustries.eu

Tel (+34) 902 16 06 06

 

Informació facilitada per l’empresa expositora.
Print Friendly, PDF & Email