Padelgest presenta a Municipàlia les seves pistes de pàdel

A Padelgest International som especialistes en el disseny, fabricació i instal·lació de pistes multi esportives de primer nivell, amb una especial atenció al desenvolupament i innovació en el sector del pàdel.

MU2013-PADELGEST-1

Ens adaptem a les característiques de cada projecte, fent un estudi exhaustiu sobre el terreny on s’ha de fer la instal·lació.

 

Oferim un servei integral “claus en mà” de les pistes i el seu posterior manteniment, si així ho requereix el client.

 

Hem realitzat projectes a tot el mercat nacional i a l’exterior, amb instal·lacions i organització de tornejos en països tan diversos com Austràlia, Emirats Àrabs, Dinamarca o Veneçuela.

 

Padelgest ha treballat en instal·lacions amb ajuntaments, càmpings, hotels i resorts, clubs de tennis i de golf, clubs multiesportius, comunitats de veïns, residències, … El pàdel és l’esport de moda. A dia d’avui, hi ha més de 3,5 milions de practicants a tota Espanya.

MU2013-PADELGEST-2

Per això, comptem amb un equip professional de col·laboradors molt extens i divers: arquitectes, enginyers, instal·ladors, tècnics comercials, professionals en màrqueting i difusió i xarxes socials, etc.

 

La nostra disponibilitat de producte és immediata i la capacitat de resposta compleix amb totes les expectatives dels nostres clients.

MU2013-PADELGEST-3

Mitjançant la nostra marca registrada PADEL 10, som proveïdors oficials del circuit mundial World Padel Tour.

 

Més informació:

www.padelgest.com

Informació facilitada per l’empresa expositora.
Print Friendly, PDF & Email