Municipàlia té ja ocupat el 80% de l’àrea d’exposició

La 16a edició de Municipàlia (Saló Internacional d’Equipaments i Serveis Municipals), certamen que tindrà lloc del 18 al 21 d’octubre a la ciutat de Lleida, registra ja un 80% d’ocupació, segons les dades de Fira de Lleida. Dels 5 pavellons que ocuparà el saló i els 12.000 m2 disponibles, a hores d’ara ja han estat contractats 9.600 m2. La Institució firal lleidatana destaca que, malgrat la difícil conjuntura econòmica, el ritme de contractació és bo atès que Municipàlia s’ha consolidat com el saló municipalista de referència a l’Estat espanyol i com un dels certàmens més importants del sud d’Europa en l’àmbit dels equipaments i els servei municipals.

 

Des de fa ja anys, Municipàlia és una cita obligada per a representants polítics i tècnics del món municipalista. A més, aquesta edició es presenta amb bones espectatives, ja que el saló es beneficiarà de l’entrada als ajuntaments dels nous equips de govern municipals, que tenen a Lleida l’oportunitat d’adquirir equipaments i serveis per dur a terme les iniciatives i els projectes previstos als seus programes electorals.

 

Els organitzadors de Municipàlia també es mostren convençuts que aquest any els temes relacionats amb el medi ambient i l’estalvi energètic tindran un protagonisme especial a la fira, tant en l’àmbit de les empreses expositores com al que fa als continguts de les sessions tècniques que es desenvoluparan.

 

Missió comercial del Brasil

La Cambra de Comerç i Indústria de Lleida organitza en el marc de la 16a edició de Municipàlia la primera missió comercial inversa de compradors del Brasil en el sector d’equipaments i serveis municipals. L’acció es farà del 18 al 21 d’octubre i forma part del pla engegat per Fira de Lleida per potenciar la presència de visitants internacionals amb poder i decisió de compra a Municipàlia. Dins d’aquesta acció, les empreses espanyoles productores de serveis i equipaments municipals expositores del saló mantindran reunions amb importadors, tècnics i institucions brasilers al Palau de Congressos La Llotja de Lleida.

 

Expositors i visitants a l'edició 2009 de Municipàlia.

Expositors i visitants a l’edició 2009 de Municipàlia.

 

Print Friendly, PDF & Email