Municipàlia registra 22.000 visitants i un alt grau de satisfacció entre els expositors

La 16a edició de Municipàlia (Saló Internacional d’Equipaments i Serveis Municipals) ha tancat avui les seves portes amb un balanç molt positiu. L’alcalde de Lleida i president del Patronat de la Fundació La Fira de Lleida, Àngel Ros, ha qualificat d’èxit l’edició d’enguany “en un any difícil com a conseqüència de la crisi, en el qual s’ha aconseguit igualar el nombre d’expositors (325) i la superficie d’exposició (17.000 m2) i en la que hem registrat una xifra de visitants similar (22.000) a la de la passada edició”.

 

Pel que fa als expositors, Ros ha explicat que “han manifestat un alt grau de satisfacció ja que hi ha hagut força activitat i han registrat molts contactes que es podren traduir més endavant en transaccions comercials”. L’alcalde també ha agraït “l’empenta d’industrials i d’administracions que, un any més , han fet l’esforç de participar en Municipàlia, en una edició on han mostrat els seus productes d’estalvi energètic i energies renovables i han plantejat solucions d’austeritat i d’eficiència”. Finalment, Àngel Ros ha demanat un desig per a la próxima edició de Municipàlia, l’any 2013: tenir a punt el nou pavelló, que Fira de Lleida té previst construir pròximament.

 

De la seva banda, Joan H. Simó, president de la Cambra de Comerç i de la Comissió delegada de la Fundació La Fira de Lleida, ha dit que “Municipàlia ha estat una bona fira, amb un molt bon balanç considerant la situació que vivim.”. Ha recordat que Municipàlia és la segona fira més important d’Europa en l’àmbit dels equipaments i dels serveis municipals i s’ha mostrat esperançat en que el corredor ferroviari mediterrani será un nou revulsiu per a aquesta fira, quan sigui una realitat d’aquí a deu anys.

 

Cal recordar que Municipàlia ha aplegat 325 expositors directes (igual que en l’edició del 2009), una superfície neta de 16.780 metres quadrats i un ampli programa paral·lel amb 49 activitats professionals, entre les quals 30 jornades tècniques i presentacions, 15 demostracions pràctiques i 4 reunions i assemblees professionals. L’encarregada de cloure la XVI edició del saló ha estat Joana Ortega, vicepresidenta del Govern de la Generalitat.

 

MU2011-Final

 

Print Friendly, PDF & Email