Municipàlia-Innocamping assoleixen un 90% d’ocupació

Acollirà un networking amb autoritats i prescriptors del Mediterrani i una missió inversa amb autoritats d’Amèrica Llatina organitzada amb la Unión Iberoamericana de Municipalistas

La 20a edició de Municipàlia (Fira Internacional d’Equipaments i Serveis Municipals) i la 4a edició d’Innocamping (Saló Nacional Professional de Serveis i Equipaments per als Càmpings, Allotjaments Turístics i Empreses Esportives i de Lleure), certàmens que es desenvoluparan del 22 al 24 d’octubre en el recinte de Fira de Lleida, han assolit ja un 90% d’ocupació, el que suposa uns 21.000 metres quadrats de superfície bruta d’exposició.

Entre les activitats que tindran lloc enguany en el marc dels dos salons, destaquen el networking que es farà en col·laboració amb l’Associació de les Empreses Industrials Internacionalitzades (AMEC) amb la participació d’autoritats i prescriptors del Mediterrani, així com la missió inversa organitzada conjuntament amb la Unión Iberoamericana de Municipalistas (UIM) i adreçada a autoritats d’Amèrica Llatina.

El director general de Fira de Lleida, Oriol Oró, ha incidit en que questa edició de Municipàlia és especialment interessant per als ajuntament i resta d’institucions locals, ja que “els consistoris constituïts recentment arriben amb ganes d’endegar nous projectes i a Municipàlia poden trobar molts dels serveis i equipaments que necessiten”. Oró ha destacat també el gran interès de les empreses i entitats presents a la fira per presentar novetats.

Municipàlia i Innocamping acolliran una trentena llarga d’activitats paral·leles d’alt nivell, entre seminaris professionals, jornades tècniques, reunions professionals, assemblees sectorials, conferències i presentacions d’empresa.

Els sectors representats a Municipàlia i Innocamping seran els d’energia i sostenibilitat; enllumenat; equipaments esportius i de lleure; gestió de residus, neteja i medi ambient; jardineria; tecnologies i comunicació (TIC); mobiliari urbà i parcs infantils; mobilitat i transports; prestació de serveis; parcs i jardins; tractament i distribució d’aigües, i xarxa viària i senyalització. Cal recordar que la 19a edició de Municipàlia i la 3a edició d’Innocamping van rebre 20.000 visitants, amb un destacat augment de la presència de professionals internacionals. L’edició del 2017 van aplegar més de 330 expositors directes, repartits en una superfície bruta d’exposició de 23.300 m2, amb una destacada participació d’empreses expositores internacionals procedents de països com Holanda, Portugal, Alemanya, Itàlia, França, Bèlgica i el Canadà.

Print Friendly, PDF & Email