Municipàlia assoleix el 100% d’ocupació

Més de 3.500 visitants s’han preregistrat ja a través de la web del saló, que tindrà lloc del 20 al 23 d’octubre al recinte de Fira de Lleida

La 15a edició de Municipàlia (Saló Internacional d’Equipaments i Serveis Municipals), certamen que tindrà lloc del 20 al 23 d’octubre a la ciutat de Lleida, ha assolit el 100% d’ocupació. Fira de Lleida registra ja una llista d’espera d’empreses interessades a exposar en el saló i que de moment no disposen d’espai.

El director general de la institució firal lleidatana, Oriol Oró, considera que “tot i la situació econòmica, Municipàlia és una fira que, a nivell d’expositors, gairebé no ha notat la crisi”. Oró creu que el bon ritme de contractació és conseqüència de l’esforç de promoció que ha fet la institució firal lleidatana, però sobretot del prestigi que té el saló després de quasi 30 anys i al fet que els ajuntaments, malgrat la conjuntura, han de seguir desenvolupant els seus projectes urbanístics i socials.

Una altra dada optimista és que més de 3.500 visitants professionals s’han preregistrat ja a través de la web de Fira de Lleida. Amb més de 300 expositors, 22.000 visitants i més de 30 activitats tècniques de mitjana en les darreres edicions, Municipàlia s’ha consolidat com la segona manifestació firal del sector més important d’Europa, després del Salon des Maires et des collectivites locales (Saló dels Alcaldes i les administracions locals) de París.

 

Print Friendly, PDF & Email