Municipàlia acull la presentació d’una novedosa màquina d’escombrar

L’empresa Piquersa, líder en el sector de la maquinaria per a serveis urbans i mediambientals, presentarà en el marc de la 15a edició de Municipàlia (Saló Internacional d’Equipaments i Serveis Municipals), certamen que tindrà lloc del 20 al 23 d’octubre a la Fira de Lleida, el seu nou catàleg de novetats, entre les quals destaca una màquina d’escombrar o escombradora que uneix els avantatges dels sistemes d’aspiració i d’arrossegament i nous models de dúmpers sèrie 4000.

Piquersa estarà situada al pavelló 2, als estands 203 al 209, amb una superfície total d’exposició de 175 m2. La nova màquina d’escombrar, que ha estat fruit de nombrosos anys d’investigació, té un disseny innovador, respecta el medi ambient, és molt fàcil de manipular i té un preu de venda molt inferior a la resta d’escombradores d’aspiració.

El nou model de màquina d’escombrar de Piquersa uneix els avantatges del sistema d’aspiració i del sistema d’arrossegament. Amb un disseny innovador, destaca pels dos metres cúbics de volum de càrrega, pel seu caràcter compacte i maniobrable, per disposar d’un sistema d’escombratge d’arrossegament més silenciós i perquè és més fàcil i econòmica de reparar que una escombradora d’aspiració.

Piquersa també presentarà la nova sèrie 4000 de dúmpers, una màquina compacta de dimensions reduïdes que proporciona una estabilitat i una maniobrabilitat insuperables. Gràcies al seu motor Perkins de 4 cilindres i 52 cv de potència, obté una força insuperable, que complementat amb la seva tracció hidrostàtica a les 4 rodes de 2 velocitats per mitjà de motors roda i sistema automàtic d’antipatinatge patentat, aconsegueix superar una pendent màxima del 44%. És l’únic dúmper de 4.000 kg de càrrega amb pala capaç de maniobrar en espais reduïts.

MU2209-Escombradora

 

Print Friendly, PDF & Email