Municipàlia 2007 programa més de 20 activitats paral·leles

La 14a edició de Municipàlia (Saló Internacional d’Equipaments i Serveis Municipals), certamen que tindrà lloc del 23 al 26 d’octubre a Fira de Lleida, té confirmades en data 31 de juliol més d’una vintena d’activitats paral·leles, entre jornades tècniques, reunions professionals i presentacions de productes.

Entre les jornades tècniques destaquen la XXXIV Conferència anual d’Ategrus sobre abocadors controlats, la IV Jornada tècnica de paper recuperat de l’Associació Espanyola de Recuperadors de Paper i Cartró, les IV Jornades de les telecomunicacions a les administracions locals a càrrec de l’Associació Catalana de Municipis i el Col·legi Oficial d’Enginyers Tècnics de Telecomunicacions de Catalunya i les VI Jornades tècniques de jardineria urbana del Gremi de Jardiners de Lleida.

També cal esmentar la jornada que organitza la Generalitat de Catalunya sobre el “Feder: el nou cofinançament 2007-2012. Les noves línies mestres del Puosc 2008-2012” i la de l’Associació Catalana de Municipis i AENOR i GOVAQ sobre “Certificació ISO 9001:2000 a les administracions locals”. D’altra banda l’Asssociació Espanyola de Fabricants de Mobiliari Urbà i Parcs Infantils (Afamour) celebra la seva assemblea general de socis i organitza una jornada centrada en els canvis de la normativa EN-1176 de nous criteris en els parcs infantils.

D’altres temes que es tractaran a Municipàlia són la valorització energètica de residus, l’energia solar, la biomassa, la lluita contra els graffiti o la nova cultura de l’aigua.

Sectors representats
Municipàlia aplegarà més de 250 empreses de tots els sectors relacionats amb els equipaments i serveis per a les ciutats. En conjunt, comptarà amb una àmplia mostra que oferirà als ajuntaments novetats i solucions líders en els sectors del clavegueram, drenatge de sòls, xarxa d’aigües; automoció i transport; extinció i prevenció d’incendis; il·luminació de la via pública; tecnologies de la informació; instal·lacions esportives i d’oci; neteja municipal; medi ambient; mobiliari urbà; necròpolis; obres públiques; parcs i jardins; prestacions de serveis; revistes tècniques i publicacions; seguretat i vigilància; senyalització i seguretat de la xarxa viària; i tractament d’aigües, llots residuals, residus sòlids urbans i industrials.

La 14a edició de Municipalia tindrà lloc l’octubre de 2007 al recinte de la Fira de Lleida. Cal recordar que la darrera edició del certamen, celebrada al 2005, va obtenir els millors resultats quantitatius i qualitatius de la seva història amb la presència de 16.631 visitants professionals, dels quals el 27% van ser alcaldes i regidors. Quant als estrangers, procedien d’Alemanya, Andorra, Bèlgica, Dinamarca, França, Itàlia, Mauritània, Marroc, Mèxic, Holanda, Perú, Portugal, EEUU i Veneçuela. El nombre d’expositors va arribar als 271, procedents de 18 països.

 

Print Friendly, PDF & Email