Módulo Béton presenta les seves novetats a Municipàlia

Módulo Béton España S.L., que estarà present a Municipàlia 2013, és l’empresa referent a nivell mundial en la construcció mitjançant sistemes modulars de formigó de punts nets, molls de descàrrega per a camions i plantes de transferència, infraestructura tota ella destinada a la recollida i tractament de residus.

MU2013-ModuloBeton-2

El nostre sistema constructiu és innovador ja que es tracta d’un sistema patentat a nivell internacional de blocs de formigó prefabricat resistents, presentat com el mètode alternatiu a les tècniques tradicionals de construcció a Espanya.MU2013-ModuloBeton-1

 

Atesa l’evolució que el nostre país està vivint en matèria mediambiental i de la gestió de residus, i per tant, en el disseny de les seves infraestructures relacionades, presentem la nostra activitat a MUNICIPÀLIA 2013 com a canal d’informació a tots els professionals i administracions que puguin estar interessats en les solucions estructurals que proposem. Creiem fermament en la nostra aportació tècnica, de gestió d’espais i posada en servei destinades a un sector tan sensible com el medi ambient.

 

La nostra proposta es basa en els següents preceptes:

Modularitat i adaptabilitat: Estructures ampliables o reductibles en funció de les variacions demogràfiques de l’emplaçament on presten el servei.

Rapidesa: Muntatge de qualsevol instal·lació en un termini de 3 a 5 dies (de 2 contenidors a un nombre il·limitat).

Disseny: Execució de qualsevol geometria adaptada a un emplaçament concret, sense necessitat de fonamentació (capa asfàltica o solera actuen com a base) i resistència de càrrega de 3,5 tones a 29 tn.

Espais utilitzables al 200%: 100% plataforma superior i 100% espais sota plataforma destinats a activitats auxiliars.

Desplaçable i reutilitzable: Permeten el canvi d’ubicació amb reutilització total dels nostres mòduls, sense necessitat de demolició i sense perdre la inversió prèvia.

Viabilitat: Fàcil anticipació als possibles canvis en la legislació que siguin d’aplicació en l’àmbit d’aplicació de les nostres estructures.

Garantia i manteniment: 10 anys de garantia i fàcil neteja dels blocs.

Seguretat: Protecció a l’usuari i vehicles de caigudes a diferent nivell. Separació del trànsit domèstic i vehicles pesats.

 

Módulo Béton España S.L. treballa per a les diferents administracions públiques i empreses de primer nivell concessionàries del servei de recollida de residus sòlids urbans. Estem en disposició de donar solució a qualsevol disseny amb unes característiques geomètriques i tècniques específiques.

 

Dades de contacte:

Módulo Béton España S.L.

c/ Gran Vía 59, Planta 8, derecha, oficina 1

28013 Madrid

Tel.: 912503027

Espanya

Email: info@modulobeton.es

www.modulobeton.es

 

Informació facilitada per l’empresa expositora.
Print Friendly, PDF & Email