Moba presentarà les seves solucions a Municipàlia 2015

MU2015-Moba-Foto-5

MOBA presentarà les seves noves solucions per a l’automatització mòbil i gestió dels serveis urbans a Municipàlia 2015, Lleida (13-16 d’octubre), al pavelló 3, stand 361.

 

En el sector dels residus, MOBA mostrarà la seva família d’aplicatius mòbils de gran capacitat i funcionalitats per al seu ús en ordinadors embarcats (Operand, CG1) i terminals de mà, com el nou BTR2. Entre ells destaquen els aplicatius embarcats per a recollida de residus, rentat, manteniment, transferència i aplicatius per a terminals de mà, de serveis de manteniment i incidències i gestió d’inventari i moviment de contenidors.

 

L’ordinador embarcat MOBA presentarà una nova funcionalitat, el Follow ME.

MU2015-Moba-Foto-4

FollowMe és una aplicació dissenyada per facilitar el guiat precís i detallat de la ruta de serveis (recollida i rentat de contenidors) de característiques especials que un navegador convencional no pot resoldre. El sistema permet la gravació de la ruta que s’està realitzant amb possibilitat d’afegir avisos específics i personalitzats.

 

Incorpora també la possibilitat d’indicar en quin costat de la via s’han de realitzar els serveis (ex: recollir contenidors costat dret, costat esquerre o ambdós costats). FollowMe és una prestació addicional que utilitza el navegador Maptrip integrat a l’ordinador embarcat Operand de MOBA.

 

MOBA tambén presentarà el nou sensor d’ompliment U-Dump.

MU2015-Moba-Foto-1

El sensor d’ompliment O-Dump ha estat específicament dissenyat per a l’ús en contenidors de residus. Es caracteritza per les seves petites dimensions, baix consum i resistència a la intempèrie amb un encapsulat IP 67.
El sensor d’ompliment es comunica amb l’element de comunicació més proper utilitzant tecnologia ràdio, de baixa potència, a 868 MHz. Es pot programar per mesurar i transmetre dades de manera autònoma, en funció de les necessitats de l’aplicació final, amb la configuració estàndard s’aconsegueix fins a 10 anys de vida útil sense substituir les bateries.

 

Els sensors U-DUMP permeten monitoritzar el grau d’ompliment dels contenidors de residus. Mitjançant un emissor d’ultrasons, mesura la distància entre el sensor i els residus cada hora i envia la informació fins al servidor.

 

Aquest any també es presentaran dues aplicacions per smartphones: CitInApp i MAWIS Start.

 

MAWIS START

MOBA ha desenvolupat per a les empreses de serveis, MAWIS Start, una aplicació d’inventariat, per a Smartphone, ja disponible a Google Play Store.

MU2015-Moba-Foto-3

La APP permet realitzar l’inventariat de qualsevol element del mobiliari urbà de la ciutat i enviar la informació en temps real a la plataforma MAWIS U2.0. D’aquesta manera, es pot crear la base de dades del mobiliari urbà de forma dinàmica, i gràcies a l’ús del GPS es pot geolocalitzar cada element al mapa.

 

CitInApp

CitInApp és una aplicació, per a Smartphone, amb la qual es pot informar de les incidències a la Ciutat. Hi ha 8 categories d’incidències i seleccionant una categoria es mostra un llistat del tipus d’incidències que es poden escollir: Contenidor, via pública, enllumenat, trànsit, senyalització, grafits, parcs i jardins i altres.

MU2015-Moba-Foto-2

En el cas de seleccionar un contenidor, s’accedeix a un llistat d’incidències de contenidor. Permet fer una foto de la incidència i es geoposiciona automàticament amb GPS.

 

Esperem la vostra visita a Municipàlia 2015!

 


Informació facilitada per l’empresa expositora.

 

 

Print Friendly, PDF & Email