Missió comercial de la Cambra amb compradors del Brasil a Municipàlia

Expositors d’equipaments i serveis municipals i tècnics i institucions brasileres mantindran una seixantena d’entrevistes

 

La Cambra de Comerç i Indústria de Lleida organitza avui i demà en el marc de la 16a edició de Municipàlia (Saló Internacional d’Equipaments i Serveis Municipals) la primera missió comercial inversa de compradors del Brasil en el sector d’equipaments i serveis municipals. En l’acció participen 8 expositors espanyols de Municipàlia i 7 representants brasilers –arquitectes, tècnics en urbanisme i responsables d’institucions– que mantindran una seixantena d’entrevistes. Entre les administracions del Brasil que prenen part en la trobada hi ha la Secretaria Municipal d’Urbanisme de Rio de Janeiro i l’Empresa Municipal d’Urbanisme de Sao Paulo.

 

Les entrevistes entre les empreses expositores de Municipàlia i els representants brasilers tenen lloc aquest matí al Palau de Congressos-La Llotja de Lleida i a la tarda, al recinte de Fira de Lleida. La missió continuarà demà, dijous 20 d’octubre, a les 10.00 h amb una recepció oficial i una visita al saló Municipàlia i a les 12 h amb una visita tècnica per Lleida, amb la col·laboració de l’Empresa Municipal d’Urbanisme (EMU), per conèixer in situ els equipaments urbans més novedosos instal·lats a la ciutat.

 

La missió comercial inversa del Brasil forma part del pla engegat per Fira de Lleida per potenciar la presència de visitants internacionals amb poder i decisió de compra a Municipàlia. Les empreses que participen en aquesta trobada estan relacionades amb alguns dels sectors presents al saló: mobiliari urbà, parcs i jardins, construcció modular i fonts ornamentals.

 

Brasil, oportunitat de negoci

Brasil és una potència econòmica emergent. El país sudamericà acollirà en els pròxims anys dos esdeveniments esportius de gran importància com són el Mundial de Futbol del 2014 i els Jocs Olímpics de Rio de Janeiro del 2016, que necessitaran grans inversions en el sector dels equipaments municipals. Així doncs, aquesta missió comercial es presenta com una oportunitat per iniciar els contactes amb les empreses importadores brasileres per poder beneficiar-se d’aquestes inversions.

 

MU2011-Brasil

 

Print Friendly, PDF & Email