Missió comercial amb governadors, alcaldes i tècnics de ciutats de Kenya

Municipàlia acull la jornada “Introducing Kenya” sobre les necessitats en equipaments i serveis municipals del país africà

 

La ciutat de Lleida acull en el marc de la 17a edició de Municipàlia (Saló Internacional d’Equipaments i Serveis Municipals) una missió comercial amb governadors, alcaldes i càrrecs tècnics de tres ciutats de Kenya (Nairobi, Narok i Nakuru), que visitaran la fira del 22 al 25 d’octubre i es reuniran amb empreses expositores del saló. Les trobades entre els representants kenyans i els expositors tenen l’objectiu de concretar propostes de negoci a fi de trobar solucions per cobrir les necessitats en equipaments, serveis i infraestructures del país africà en els pròxims anys. L’acció està organitzada per Fira de Lleida amb la col·laboració de Globals aida.

MU2013-Kenya-1

Avui dimarts, dia 22 d’octubre, ha tingut lloc al Saló de Congressos de Fira de Lleida la jornada de presentació “Introducing Kenya”, en la qual els representants municipals kenyans han exposat els eixos principals del projecte Kenya Visions 2030 i les necessitats d’infraestructures i projectes de les seves comunitats. La sessió és organitzada per Fira de Lleida i Africa Trading Point-Spain.

 

Entre avui i dijous tindran lloc diverses trobades de negocis entre els delegats kenyans i representants de les empreses expositores de Municipalia Payper, Grau Maquinària, Ros Roca, Baobab Energy, Ilerdagua, Acciona, Iplaybcn, EMD Equipos, Thelis, Altinco i COMSA.

 

El projecte Kenya Vision 2030 sorgeix amb l’objectiu que el ràpid creixement econòmic que està experimentant el país des del 2003, gràcies als recursos naturals i el turisme, reverteixi en la població, contribueixi a mantenir un creixement sostenible i que en el futur pròxim generi més ocupació i redueixi la pobresa.

 

L’actual creixement econòmic de Kenya és del 6,1% i s’ha posat la fita d’aconseguir que en un futur sigui del 10%. Per arribar a aquesta xifra, el país necessita utilitzar els seus recursos de manera més eficient, corregir els alts costos d’energia i millorar les infraestructures. Kenya precisa ciutats interconnectades, millorar la xarxa de carreteres, ferrocarril, ports i aeroports; perfeccionar la potabilització d’aigües; millorar les telecomunicacions; aconseguir equipaments i mobiliari urbà nous; millorar la gestió de residus i avançar en el camp de les energies renovables, entre d’altres.

 

A més, Kenya té com a objectiu situar-se entre les 10 primeres destinacions turístiques de llarga distància en el món. Es tracta d’una estratègia agressiva per desenvolupar la costa del país per mitjà de ciutats turístiques, fet que comportarà la millora d’instal·lacions, parcs i equipaments de les ciutats per crear sinergies i destinacions també culturals, ecològiques, esportives i aquàtiques.

 

La 17a edició de Municipàlia (Saló Internacional d’Equipaments i Serveis Municipals) i la 1a edició d’Innocamping (Saló Nacional Professional de Serveis i Equipaments per als Càmpings i Empreses del Lleure a l’Aire Lliure) es desenvolupen del 22 al 25 d’octubre en el recinte de Fira de Lleida. Els dos certàmens apleguen 325 expositors directes, una superfície neta de 17.000 metres quadrats i un ampli programa paral·lel que inclou 50 activitats professionals de gran qualitat.

MU2013-Kenya-2

Print Friendly, PDF & Email