Maquiasfalt Johnston presenta a Municipàlia la nova gamma d’escombradores Johnston

El C201 (1.8m³) i C401 (4.1m³), que vénen equipades amb un motor Euro 6, en compliment de les normes més recents de les emissions europees.

 

La comoditat de l’operador ha estat millorada, el que comporta un augment en la productivitat de l’equip. El sistema de control de JVM ofereix informació sobre les funcions de l’equip, diagnòstic de fallades i pot controlar eficaçment les despeses de manteniment i productivitat.

 

Baix nivell de soroll, sistema de recirculació d’aigua (opcional al C401) i tècniques de fabricació sostenibles de la C201 i C401 aporten un estalvi considerable de temps de proveïment, millorant la productivitat.

La C201 té l’opció de quatre rodes direccionals, que ve de sèrie en el C401 el que el converteix en un líder en la seva classe amb un curt radi de gir i una excel·lent maniobrabilitat. Pel que fa a la gamma V Range, oferim una gamma de 5m³, 6m³ i 8m³ escombradores adaptades per a funcionar en molts entorns específics. Johnston ofereix una àmplia selecció de productes i opcions que assegura sempre el màxim rendiment. Dues opcions, Motor auxiliar o transmissió Hidrostàtica, (VT i VS) proporcionen un rendiment d’aspiració excepcional. En la gamma VT, s’equipa amb motors auxiliars JCB i la unitat de la caixa de canvis hidrostàtica Johnston al VS, proporcionen els millors ràtios d’eficiència en la indústria. La gamma V ofereix l’equilibri ideal entre rendiment, impacte ambiental i baix cost d’explotació amb les aplicacions per adaptar-se a una àmplia gamma d’entorns d’escombrat – beneficis que fan que la gamma V Range Johnston el líder del mercat en aquest sector, sent la escombradora més reconeguda a tot el món.

 


Informació facilitada per l’empresa expositora.
Print Friendly, PDF & Email