Mapei: més de 75 anys d’activitat orientats des de sempre a oferir solucions d’excel·lència

El lideratge de Mapei prové d’uns coneixements tècnics i una llarga experiència sense comparació.

 

Durant més de 75 anys d’activitat, Mapei ha contribuït a la realització de grans i petits projectes de construcció i a la restauració i conservació de rellevants edificis del patrimoni artístic i cultural italià i del món.

MU2013-Mapei-2

La història de Mapei va unida, naturalment, a la del país que la va veure néixer i és, així mateix, la història d’una empresa que funciona amb èxit a tot el món i que està preparada per afrontar els reptes d’aquest nou mil·lenni.

 

Fundada a Milà l’any 1937, Mapei és avui el líder mundial en la producció d’adhesius i productes químics per a la construcció.

 

A partir de 1960 Mapei va iniciar la seva estratègia d’internacionalització per aconseguir una major proximitat a les exigències locals i una reducció al mínim dels costos de transport.

 

Actualment el Grup està format per 68 subsidiàries, amb 63 fàbriques en els 5 continents operant en 31 països diferents, cadascun dels quals està dotat d’un laboratori de control de qualitat.

 

Mapei sempre ha dedicat grans esforços en la investigació, invertint en R+D el 12% dels seus recursos humans i el 5% de la facturació total de la companyia de la qual, en particular, el 70% va dirigida al desenvolupament de productes eco sostenibles, que respecten el medi ambient i compleixen els requisits del programa LEED.

 

A més, Mapei ha desenvolupat una xarxa tecnico-comercial que opera a tot el món i ofereix un eficaç servei d’assistència tècnica, molt apreciat per arquitectes, enginyers, contractistes i propietaris.

 

Mapei estarà present a la 17a edició de Municipàlia –Saló internacional de serveis i equipaments municipals, que se celebrarà a Lleida del 22 al 25 d’octubre de 2013.

 

Informació facilitada per l’empresa expositora.
Print Friendly, PDF & Email