Lleida.net presentarà la seva plataforma de signatura electrònica avançada Click & Sign a Municipàlia, la fira internacional d’equipaments i serveis municipals.

L’empresa multinacional lleidatana, especialitzada en comunicacions electròniques certificades, torna amb força a Municipàlia per presentar les seves últimes novetats.

Ajuntaments i Administració Pública trobaran en Lleida.net la forma més efectiva, ràpida i segura de comunicar-se amb els ciutadans, amb la garantia d’una empresa amb més de 20 anys d’experiència.

Lleida.net, qualificada en la regulació europea eIDAS sobre identificació electrònica i serveis de confiança per a transaccions electròniques en el mercat únic europeu, ha desenvolupat des dels seus inicis la seva pròpia tecnologia, aconseguint més de 100 patents a tot el món; actualment, cotitza al MAB (Mercat Alternatiu Borsari) i en Euronext París, i té 19 oficines repartides en els 5 continents.

Com a proveïdor de serveis de confiança, ofereix comunicacions electròniques certificades, mitjançant correu electrònic o SMS, recepció electrònica certificada, contractació mitjançant correu electrònic i SMS, Click & Sign, que és la seva plataforma de signatura electrònica, i el conjunt de solucions eKYC, destinades a la validació en línia de la identitat, oferint una solució global de confiança per a processos de transformació digital àgils i optimitzats.

A més de prestar serveis de confiança, també és operadora de telecomunicacions, especialitzada en l’àmbit dels SMS, amb llicència a Espanya, França, Colòmbia, Regne Unit i Estats Units, amb interconnexions en més de 160 països.

 

Web: https://www.lleida.net/

Facebook: https://www.facebook.com/Lleida.net/

Twitter: https://twitter.com/lleidanet

 

Print Friendly, PDF & Email