Les darreres tecnologies en el món de les ciutats i el càmping, presents a Municipàlia i Innocamping

Els dos salons presenten a Fira de Lleida nombroses novetats

 

La 1a edició d’Innocamping (Saló Nacional Professional de Serveis i Equipaments per als Càmpings i Empreses del Lleure a l’Aire Lliure) acull del 22 al 25 d’octubre diferents empreses que presenten les seves novetats adreçades al món del càmping. L’empresa Piscines Dome, SL presenta diferents tobogans aquàtics, que utilitzen el sistema d’arribada Aquafrein. Amb aquest sistema l’aigua frena el banyista, que acaba el seu recorregut al final de la mateixa instal·lació, sense la necessitat de caure en una piscina ni de submergir-se, ja que en tota la baixada del tobogan la persona té el cap fora de l’aigua.

 

Amb aquest sistema Aquafrein s’estalvia espai i s’evita construir una piscina o utilitzar la piscina existent i dedicar una zona a la recepció del tobogan. A més, els banyistes poden gaudir del tobogan durant tot l’any, ja que la instal·lació disposa d’aigua calenta climatitzada a 30º. Aquests tobogans aquàtics, de la marca francesa Edsun Loisirs, són ideals per a càmpings, hotels i parcs aquàtics.

 

Piscines Dome, SL es dedica a la construcció i la reforma de piscines, les instal·lacions hidràuliques i tractaments químics i als equipaments per a la piscina. També és especialistes en la venda de tobogans aquàtics per a piscines. Més informació: Domingo Membrano (607 87 97 47).

Piscines Dome

 

Inkub, estudi especialista en arquitectura modular, presenta en el marc d’Innocamping la seva nova gamma de bungalous modulars Giocobo, que es caracteritzen pel disseny avantguardista i les infinites possibilitats de personalització. Inkub proposa uns bungalous d’avançada estètica, fets amb actuals materials constructius que permeten als clients personalitzar-los totalment.

 

Amb una fórmula similar a la del sector de l’automòbil, la màxima personalització dels models Giocobo ha de ser la clau de l’èxit d’Inkub. La construcció dels mòduls es fa en entorns tancats i aïllats d’inclemències meteorològiques, fets que afavoreixen una fabricació més precisa, sòlida i que genera menors residus. A això, cal sumar-hi un temps d’execució dels projectes més àgil, a més d’una relació preu-producte competitiu.

 

La gamma de bungalous, composta inicialment pels models personalitzables GO1 (des de 25 fins a 49 m²) i GO2 (des de 36×2 fins a 49×2 m²), tindrà a més una línia d’acabats premium (de luxe), anomenada GOX, que utilitzarà en la seva fabricació materials nobles , com ara la fusta, equipaments d’alta gamma, etc. Cal destacar que abans de la instal·lació d’un Giocobo s’estudiarà el seu entorn natural per aconseguir una alta integració ambiental. Més informació: Roger Giné (679 19 90 76).

Inkub

 

Energis, empresa instal·ladora que presta especial interès en aconseguir la major eficiència energètica possible a les llars i a la via pública, presenta a Innocamping un sistema de gestió energètica per a bungalous (domòtica). Amb la col·laboració dels propietaris de càmpings, l’empresa ha desenvolupat un sofware i un hardware que permet la connexió i la desconnexió de l’energia de cada bungalou a distància des de la recepció. També possibilita la gestió de l’energia a l’interior de cada bungalou en funció de l’ocupació, la temperatura i l’estat de les finestres i les portes. Més informació: Antoni Virgili (658 78 63 65).

 

L’empresa també presenta al saló Municipàlia un sistema de reactància electrònica programable que s’instal·la als punts de llum existents a la via pública, que permet la programació individual punt a punt, amb la qual cosa s’estabilitza la tensió en cada punt i s’aconsegueix una reducció de la potència de fins al un 30%. Energis també exposarà altres productes dirigits a l’estalvi energètic, com ara energia solar tèrmica i biomassa (calderes i cremadors).

 

Euro Bungalows, empresa dedicada a l’enginyeria, producció i muntatge d’edificis de fusta, presenta el seu nou catàleg de bungalous que es caracteritzen pel seu confort, l’aïllament i la qualitat. Els habitacles, construïts de fusta de pi i avet, resisteixen els bruscos canvis climàtics i destaquen per la baixa necessitat energètica gràcies a l’aïllament tèrmic de les parets i el sostre. L’empresa també presentarà un bungalou mòbil, no es tracta d’un mobil home, sinó que és un bungalou que es transporta sencer d’una sola peça i es lliura sobre un robust xassís metàl·lic amb rodes. Més informació: Carlos Berzoque (667 49 09 10).

Euro Bunglows

 

Century’s Beams Catalunya Andorra, empresa de prefabricats de formigó especialitzada en la fabricació i muntatge de cases prefabricades modulables, naus industrials, magatzem agrícoles i granges, exposa cases modulars prefabricades amb acabats de pedra natural. Els habitatges, fets amb mòduls de 20 m², es construeixen a la fàbrica, en un procés de fabricació controlat en el qual s’eviten els imprevistos de la construcció in situ i es garanteix el termini de lliurament acordat amb els clients. La casa es munta en el terreny en dos dies, amb la qual cosa es redueix l’impacte ambiental de l’obra tradicional i, al mateix temps, accelera el temps de construcció. Més informació: Jaume Plaza (664 49 79 58).

Century's Beams Catalunya Andorra

 

Tematic Arquitectura, empresa especialista en el disseny d’espais d’oci, presenta a Municipàlia-Innocamping les darreres novetats i projectes de l’empresa en el disseny de parc temàtics, complexos hotelers, balnearis, spas, càmpings, restaurants, centres esportius, parcs aquàtics, piscines i centres hípics. A més, s’oferirà assessorament sobre qualsevol idea o inquietud dels potencials clients. Més informació: 93 589 44 11.

 

Verdinia exposa a Innocamping la seva col·lecció de gespa artificial decorativa de darrera generació per a parcs, jardins i terrasses, a més dels models de gespa esportiva de darrera generació per a pàdel, tennis, futbol i golf. La gespa artificial és sostenible, ecològica i soluciona el problema de la despesa d’aigua, manteniment i actualització. La col·lecció Deco de Verdinia és ideal per al sector del càmping. Inclou les llosetes de tarima, la pedra decorativa, el moble de jardí o les pantalles decoratives, que són articles de gran qualitat preparats per a la utilització a l’exterior. Més informació: 93 532 12 41.

 

Novetats a Municipàlia

Ros Roca exhibeix com a novetats a la 17a edició de Municipàlia (Saló Internacional d’Equipaments i Serveis Municipals) la pantalla HMI configurable dels camions recol·lectors Olympus, el sensor per a contenidors de càrrega lateral amb la col·laboració tecnològica de Cetemmsa i la bomba de cabal variable Ecolympus. Els recol·lectors Olympus disposen d’un monitor de control multi funció instal·lat a la cabina del vehicle que permet configurar diferents funcions de l’equip, com ara el moviment de la porta de descàrrega, la premsa, l’ejectora i l’elevador; la integració de diferents sistemes de pesatge a la pantalla; un sistema d’autodiagnosi integrat a la pantalla que indica els problemes que pot tenir el sistema, i memòria d’alarmes.

 

El sensor per a contenidors de càrrega lateral és un dispositiu integrat a l’interior del contenidor que capta de manera ràpida i fiable l’estat del seu interior, detectant una possible situació d’incendi en un estat molt inicial. El dispositiu també mesura el nivell d’emplenament, permetent optimitzar la gestió de la recollida de residus. A més, identifica els usuaris portadors de targeta o polsera d’identificació, facilitant l’accessibilitat de diferents col·lectius al contenidor i eliminant accions vandàliques.

 

La bomba de cabal variable Ecolympus subministra el cabal mínim necessari per a cada moviment, amb la qual cosa es produeix un estalvi considerable de combustible, fins i tot quan el vehicle circula (menys de 2 litres/minut). També s’aconsegueix una reducció del 20% de les emissions de CO2 i una disminució dels nivells acústics. Finalment, Ros Roca presenta el filtre Ventury jet per a cisternes de reg que permet un important estalvi d’energia. Més informació: 973 50 81 00.

Ros Roca

Ros Roca

 

Acticlic Solucions presenta un canal web municipal expert en llicències d’activitats, implementat amb èxit a oficines d’atenció al ciutadà i departaments tècnics de molts ajuntaments. És el servei expert on line de suport a la creació d’empreses en la tramitació de llicències d’activitats. A partir d’unes senzilles preguntes ofereix un informe personalitzat per a cada activitat amb tots els tràmits, documentació i models que cal presentar per iniciar l’activitat. Integra totes les normatives d’obligat compliment dins l’àmbit de les activitats (municipals, autonòmiques i estatals), i es garanteix l’actualització constant. Ofereix una resposta immediata, homogènia i rigorosa les 24 h. Més informació: 973 83 19 23.

 

Ausa Center mostra la innovadora B200 iLink System, una màquina capaç de tenir una transmissió 4×4 i muntar en el mateix xassís una escombradora, una netejadora o un equip llevaneus entre d’altres, mantenint sempre una gran qualitat d’escombrada . Aquest producte ja es ven a Europa amb èxit perquè permet tenir una màquina per a un ús els 12 mesos de l’any, de manera independent a la climatologia. Més informació: 93 874 73 11.

 

Padelgest International, empresa de disseny, fabricació i instal·lació de pistes de pàdel i instal·lacions esportives, porta una pista de pàdel portàtil d’última generació, amb gespa artificial fibril·lada i sorra de color marró. El disseny de la pista, tipus basic deluxe, es basa en els estàndards de la Federació Internacional de Pàdel i té vidres muntats sobre neoprè per reduir les vibracions i una estructura d’acer galvanitzat de 2,3 o 4 mm. L’empresa és subministradora del World Padel Tour i de la Federació Catalana de Pàdel. Més informació: Sergi (625 93 76 86).

 

Italfires, empresa que lloga i instal·la tensoestructures, tendals i pagodes, presenta un material innovador i superior en qualitat i seguretat, certificat per la documentació tècnica, que el diferencia clarament d’altres estructures que actualment es troben al mercat. Són tensoestructures de ferro galvanitzat i coberta en PVC ignífug; el seu pes permet afrontar sense problemes fenòmens meteorològics adversos; no necessita ancoratge al terra, amb la qual cosa es pot muntar a terrats, places enrajolades, espais amb pàrquing subterrani, etc., i poden encaixar-se l’una amb l’altra compartint la mateixa biga i el mateix pal. Més informació: 972 35 34 63.

 

Ecobam Europa exposa innovadores solucions en pacificació i segregació viària a l’àmbit urbà, com són bandes reductores de velocitat i separadors vials modulars que permeten adaptar-se a les necessitats de segregació i a les característiques de la via. Estan fabricats en fosa de ferro i amb sistema d’il·luminació LED; el sistema d’ancoratge sense cargols assegura la fixació estable, duradora i antivandàlica; pràcticament no necessita manteniment. Més informació: 93 781 35 31.

Ecobam Europa

 

Fridecal presenta el gestor energètic Solvis a Municipàlia. Solvi dóna la solució per optimitzar i reduir costos energètics de calefacció i ACS a les instal·lacions d’edificis públics, domèstiques, terciàries, industrials, explotacions ramaderes, càmpings, hostaleria, etc. El gestor energètic Solvis permet reduir el consum i la dependència energètica de les instal·lacions, sigui quina sigui l’energia consumida avui i amb un futur, sense que importi el moment en que es pren la decisió. Solvis s’actualitza amb les últimes fonts d’energia disponibles sense haver de canviar l’equip. Més informació: 973 60 10 32.

 

Enginy Digital informa sobre les últimes novetats d’aplicacions informàtiques per a l’administració i per a empreses de serveis. A més el dijous dia 24, a les 11,30h, l’empresa farà al Saló Veyrat la presentació de les aplicacions de gestió d’equipaments municipals (gestió d’escoles bressol, equipaments cívics, casals de gent gran, equipaments juvenils, etc.) Més informació: 93 515 91 43.

 

iPlay Urban Design y TGO presenten una exclusiva mundial “Cardio Charge”, una línia de productes perquè tothom faci exercici mentre es respecta el medi ambient. L’objectiu dels e-gym a l’aire lliure és crear una opció de gimnasos més ecològica i econòmica. Les màquines de gimnàstica a l’aire lliure TGO configuren àrees socials en què es barregen persones de totes les edats i s’aprofita l’energia generada durant l’exercici per carregar mòbils, iPad´s i altres dispositius a través de USB. Més informació: 600 02 50 52.

 

Modular-Urbikes presenta l’innovador concepte de “seguretat integrada” en els aparcabicicletes o la RIM, un element amb cable trenat molt fort i flexible. D’aquesta manera, Modular exhibirà els seus productes a Municipàlia per oferir solucions que impulsen la mobilitat i els desplaçaments urbans per mitjà de la bicicleta i, alhora, permeten crear ciutats més segures, ordenades i respectuoses. Més informació: 93 699 96 70.

Modular-Urbikes

 

Share
Print Friendly, PDF & Email