L’Amtu dona a conèixer el transport flexible a la fira Municipàlia de Lleida

  • El director general de l’AMTU, Joan Prat, pronunciarà una conferència el dimarts, 22 d’octubre, a les 11h, on explicarà què és el Transport Flexible
  • L’AMTU té un estand propi a la fira, des d’on donarà a conèixer tots els projectes que està duent a terme i els serveis que ofereix als ens locals

Granollers, 16 d’octubre de 2019

El director general de l’Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU), Joan Prat, pronunciarà el proper dimarts, 22 d’octubre, a les 11h. del matí,una conferència en el marc de Municipàlia, la fira internacional d’equipaments i serveis municipals, que se celebra al recinte de la Fira de Lleida. Amb el títol “Una nova mobilitat a l’abast del teu municipi”, Joan Prat explicarà en aquesta conferència què és el Transport Flexible i com revolucionarà el transport públic.

Joan Prat, director general de l’AMTU

 

L’AMTU està treballant des de fa temps per implementar arreu de Catalunya el Transport Flexible, una modalitat de transport on l’oferta s’adapta a la demanda real existent, ja que no hi ha línies preestablertes ni horaris i parades fixes, sinó que funciona d’acord amb els serveis realment sol·licitats. Serà per tant, un sistema de transport “a la carta”, en què els viatgers podran sol·licitar el servei a través d’una aplicació mòbil, anomenada FlexiTransport Catalunya, que l’AMTU ja està desenvolupant i que molt aviat estarà a l’abast de tots els ciutadans.

De fet, l’AMTU, juntament amb l’ATM de Barcelona i la Generalitat, ja començarà d’aquí a uns mesos a fer proves pilot del Transport Flexible a l’àmbit del Sistema Tarifari Integrat (STI) de Barcelona.

Estand de l’AMTU a la fira
Enguany l’AMTU participa a Municipàlia amb un estand propi, des d’on donarà a conèixer tots els projectes que està desenvolupant i informarà de tots els serveis que ofereix als ens locals.

Imatge de l’estand de l’AMTU a Municipàlia

 

L’AMTU posa a disposició dels seus associats, així com de qualsevol entitat pública o privada, els seus coneixements tècnics i jurídics sobre tot allò que té a veure amb l’àmbit de la mobilitat i el transport públic. El catàleg de serveis de l’AMTU és molt ampli: plans de millora del transport públic, assessorament tècnic i jurídic, gestió del transport a demanda i transport flexible, gestió de títols de transport (T-16 i T-verda), cursos i jornades formatives, programes educatius per a joves i gent gran, o l’edició de la revista MobiliCat, entre d’altres.

Print Friendly, PDF & Email