L’ACM participarà a la Fira Municipalia de Lleida aportant novetats per al món local

L’Associació Catalana de Municipis participarà a la Fira Municipalia que es celebrarà a Lleida del 22 al 25 d’octubre per tal de presentar tots els seus serveis i novetats als diferents municipis de Catalunya.

 

L’ACM té previst organitzar un estand innovador i dinàmic on els diferents alcaldes i alcaldesses podran reunir-se per posar en comú diferents punts de vista i experiències. I és que des de l’ACM, es vol posar en valor la bona feina que fan els ajuntaments per tal de traslladar a la ciutadania, que és l’administració més propera i que gestiona millor els recursos públics. Així mateix, es facilitaran tots els recursos necessaris per a conèixer l’afectació al món local de les lleis impulsades pel govern català i el govern de l’Estat.

MU2013-ACM-2

Durant els dies que es celebrarà la Fira, l’ACM té previst organitzar activitats i presentar diverses novetats de l’entitat, sempre amb l’objectiu principal d’innovar i facilitar la feina als ens locals.

 

Finalment, des de l’espai de l’ACM, s’oferiran diferents cursos de formació per a electes i tècnics de l’administració pública que tinguin l’oportunitat de visitar l’estand.

MU2013-ACM-1

L’Associació Catalana de Municipis és l’entitat de referència a Catalunya que engloba el 95% dels municipis i representa a 19 de cada 20 ens locals. Actualment té 998 associats entre municipis, consells comarcals , diputacions, EMD, consorcis i mancomunitats.

 

L’entitat disposa d’un ampli ventall de serveis de formació, informació i assessorament i gestió, que donen resposta a la diversitat d’aspectes de la tasca municipal. Tot amb l’únic objectiu de millorar la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes dels pobles i ciutats de Catalunya.

 

Informació facilitada per l’empresa expositora.
Print Friendly, PDF & Email