La comunicació fàcil ha arribat a l’Administració Pública amb iDISC

iDISC Information Technologies és una empresa que centra les seves activitats principals en el desenvolupament, implantació i manteniment d’aplicacions web, apps i solucions de software dirigides tant a l’empresa privada com a l’Administració Pública. Tot això amb serveis de traducció integrats, especialització en la qual som líders del mercat.

 

Comptem amb les certificacions de qualitat ISO-9001 i EN-15038, que avalen la nostra capacitat de proporcionar de manera sistemàtica productes i serveis que satisfan els requisits marcats pels nostres clients. També estem acreditats amb les classificacions V2 i T5 de la Plataforma de Contractació de l’Estat per al desenvolupament de projectes per a l’Administració Pública.

 

Respondre a les necessitats dels nostres clients és la nostra raó de ser. Durant aquests darrers anys, aquesta predisposició i afany ens ha impulsat a desenvolupar diverses solucions per a l’Administració Pública, com ara:

 

  • Un Gestor de continguts multilingüe i multisite, amb pàgines web adaptatives (de Responsive Design), entre d’altres moltes funcionalitats, que permeten una gestió senzilla de diferents llocs web i apps en diversos idiomes, el posicionament als motors de cerca d’Internet, la difusió de continguts en xarxes socials, etc.
  • Aplicacions municipals per a telèfons mòbils, personalitzables per a cada municipi i amb funcionalitats com la comunicació de desperfectes al mobiliari urbà, la missatgeria push, els directoris dinàmics, l’enllaç amb la pàgina web municipal, etc.

 

Els pròxims dies 13 al 16 d’octubre participarem al Saló Municipalia de la Fira de Lleida, a l’estand 3005 del Pavelló número 3, on estarem a la vostra disposició per escoltar les vostres necessitats i proposar-vos solucions.

 

Més informació a:
http://www.idisc.com/

 

AnunciA5apaisat

 


Informació facilitada per l’empresa expositora.

 

Print Friendly, PDF & Email