Ja està disponible per a la lectura en format digital el núm. 179 d’Equipamientos y Servicios Municipales

Ja pots consultar l’edició digital del núm. 179 d’Equipamientos y Servicios Municipales. En aquesta edició repassem els temes de més actualitat del sector com és habitual, amb la publicació de notícies, novetats tecnològiques, articles sobre projectes, reportatges sobre enllumenat públic i eficiència energètica, recollida de residus i neteja viària, smart cities, mobilitat, nous espais urbans, equipament als municipis, i molts altres temes.

Entre tots els continguts que trobaràs en aquest número, destaquem l’article sobre el nou Parque de la Remonta de Santander, construït en una antiga finca militar de 100.000 metres quadrats. Disposa d’un camí de 900 metres pel qual podran passejar els seus veïns, a més d’àmplies praderies i diverses zones de descans. Pel que fa a la vegetació, compta amb 12.800 metres quadrats de gespa i 142 arbres. Tot això es completa amb la instal·lació de mobiliari urbà, senyalització i 43 fanals LED per il·luminar correctament el nou parc.

Volem destacar també el reportatge que trobaràs sobre la neteja de platges de Marbella. Amb 27 quilòmetres lineals i 25 platges, es tracta d’un dels principals serveis que presta l’Ajuntament. Compta amb 8 neteja platges i 8 tractors que realitzen les funcions de cribratge i volteig de la sorra. També compten amb una grua pala i una despedregadora, a més de 4 vehicles auxiliars. I perquè els usuaris puguin dipositar els seus residus, disposen de 500 papereres i 15 petits punts nets. El Pla de Platges 2017 compta com a novetat amb la posada en funcionament de ludoteques, biblioteques, i zones canines.

Dins de l’apartat d’Eficiència Energètica, podràs llegir entre altres un interessant article sobre la xarxa de calor per biomassa de Torrelago, a Valladolid, aconseguint una reducció del 40% de la demanda total d’energia a través d’aquest projecte que s’emmarca dins de la iniciativa europea CityFied.

En el següent enllaç pots veure el número al complet.

 


Informació facilitada per l’empresa expositora.
Print Friendly, PDF & Email