iPlay Urban Design i TGO presenten en exclusiva “Cardio Charge” a Municipàlia

iPlay Urban Design i TGO presenten en exclusiva “Cardio Charge” les primeres màquines de gimnàstica d’exterior de la nova línia e-gym Green energy.

TGO Energy Gym

Aquesta nova línia de productes, dissenyats per a totes les edats, converteixen energia humana en electricitat que podem utilitzar per carregar qualsevol dispositiu a través d’USB, com mòbils, tauletes, etc…

The Great Outdoor Gym Company

Actualment comptem amb les 4 primeres màquines que generen energia: bicicleta reclinada, el·líptica , bicicleta de mà i bicicleta fitness. Poden generar fins a 400 watts cadascuna, però un usuari normal generarà entre 50 i 100 watts.

 

L’objectiu de les e-gym és crear una opció de gimnasos més ecològica i sostenible. Tots hem de fer exercici regularment, per què perdre tota aquesta energia?, per què no utilitzar aquesta energia cinètica en carregar els telèfons, proporcionant il·luminació en un espai públic o alimentant la xarxa elèctrica sense cap cost? Cap de les nostres instal·lacions consumeix energia sinó el contrari, la genera.

 

Les màquines de gimnàstica a l’aire lliure TGO configuren àrees socials on es barregen persones de totes les edats. Un lloc de trobada que ens millora individual i col·lectivament, que serveix per iniciar als joves en el món de l’esport, on aprenen a relacionar-se. Un espai en comú que aconsegueix convertir l’energia en comunicació i exercici físic.

 

Avantatges

• Càrrega mòbils, iPads i altres dispositius a través d’USB

• Resistent a la intempèrie

• Sense punts

d’atrapament

• Dissenyat i fabricat a EU

• Primer BSI equipament que compleix PAS888 i DIN7900

• Eco friendly

• Inclusiu , compleix estàndards IFI

 

Poden visitar-nos a la Fira de Municipàlia, Lleida, al pavelló 2 estand 227 del 22 al 25 d’octubre del 2013.

 

Durant la fira de Municipàlia realitzarem les següents ponències

 

Cor verd – Green Energy

23 octubre Saló Veyrat de 10:00 h a 12:00 h

 

Cor verd – Green Energy

24 octubre Pavelló 5 de 11:00 h a 13:00 h

 

Es prega confirmació a www.iplaybcn.com

 

Informació facilitada per l’empresa expositora.
Print Friendly, PDF & Email