Inurma presenta les seves novetats a Municipàlia

Inurma, empresa que estarà present a Municipàlia, és distribuïdora del sistema líder de contenidors soterrats a França. Bústies de 60 i 100 litres, totalment personalitzables, gràcies al nostre innovador sistema podem posar qualsevol escut o fins i tot una fotografia. Per raons de seguretat, les cabines es fabriquen en polièster modelat de 7 a 12 mm de gruix. Aquest material estructurat permet un manteniment senzill i una durada i resistència als xocs incomparables. A més disposem d’una trapa per a comerços que permet introduir en el sistema fins a una bossa de 150 litres.

 

SISTEMA ECOBAC:

Sistema de plataforma elevadora mecànica de gran senzillesa que redueix el manteniment al mínim. Disposa d’un sistema de seguretat que evita aixafaments en el moment del tancament de la plataforma. El procés de pujada / baixada es porta a terme sense força hidràulica i evitem escomeses elèctriques. Per a contenidors de càrrega posterior fins a 1700 litres.

MU2013-Inurma-ecobac

SISTEMA ECOBIG:

Sistema de contenidors soterrats per elevació mitjançant ganxo de capacitat de 4 m³ i 5 m³. Disposa d’un innovador sistema de seguretat mitjançant una tanca de seguretat d’obertura automàtica que evita caigudes a l’interior en el moment del buidatge del contenidor.

MU2013-Inurma-ecobig

 

Informació facilitada per l’empresa expositora.
Print Friendly, PDF & Email