Insopol presenta el seu Mobiliari Urbà Solar a Municipàlia de Lleida

L’empresa Integraciones Solares en Poliéster SL (Insopol) es presenta en societat a Municipàlia 2011. Insopol proposa, com a gran novetat a nivell mundial, el seu Mobiliari Urbà Solar, especialment dissenyat per a les Smart i Green Cities.

 

La idea originària i original d’Insopol, és la creació d’elements modulars de mobiliari urbà (bancs, quioscos, aparca bicis, marquesines, mupis, terrasses …), que INTEGRA en el seu disseny la generació d’electricitat mitjançant energies renovables. En les propostes d’Insopol, l’energia no només serveix per satisfer la demanda energètica del propi element (caseta, quiosc, marquesina …), sinó que a més, és capaç de satisfer les necessitats energètiques i de connectivitat que demanin els usuaris de l’espai urbà . La idea és alimentar aquesta demanda amb fonts renovables no contaminants. Aquests elements estan pensats per produir l’energia allà on es demana evitant el seu transport.

 

La patent internacional d’Insopol consisteix en la integració total del panell fotovoltaic en el polièster reforçat amb fibra de vidre. Amb aquesta solució s’aconsegueix que el panell fotovoltaic sigui pràcticament inviolable, i el mobiliari urbà més estètic i funcional.

 

Així, el mobiliari energètic d’Insopol dóna resposta a aquestes necessitats:

-Generació d’energia en el punt on es consumeix: sense transport

-Sostenibilitat en el sistema de recàrrega: energies renovables

-No només atorguen autonomia al propi mòdul (caseta, quiosc, marquesina …) sinó que poden esdevenir un punt de recàrrega de vehicles i aparells electrònics

-La venda d’aquesta energia pot ser una nova font d’ingressos per al propietari del mobiliari urbà, ja sigui privat (quiosc de premsa) o públic (ajuntament)

-Imatge d’Empresa o Administració Pública, preocupada pel Medi Ambient

 

 

Print Friendly, PDF & Email