impulsa.cat, nou portal amb informació sobre proveïdors per als ajuntaments

El saló Municipàlia ha acollit la presentació del nou portal ajuntamentimpulsa.cat, una plataforma d’Internet destinada a facilitar als ajuntaments un directori interactiu sobre els proveïdors de bens i serveis municipals més competitius. El portal, que ja compta amb el suport de 90 ajuntaments catalans i suposa una experiència capdavantera a l’Estat, aporta informació àgil i ràpida sobre les principals empreses que comercialitzen equipaments i serveis per als municipis, amb catàlegs, fotos i videos dels mateixos.

 

L’objectiu del web, en darrer terme, és millorar la gestió municipal mitjançant un instrument que permet estalviar temps i costos en l’adquisició de productes i serveis pertanyents a tots els àmbits d’interès per als consistoris (mobiliari, neteja, senyalització, informàtica, telecomunicacions, equipaments i obres públiques, medi embient, etc).

 

El web aprofita també les xarxes 2.0 (facebook, linkedin, youtube i blog) per posar en contacte les administracions públiques amb els proveïdors. D’aquesta manera, els consitoris poden intercanviar informacions, opinions i experiències amb els fabricants i àdhuc amb altres ajuntaments.

 

La fundadora del portal, Maite Vigueras, preveu que al finalitzar el primer any de funcionament el web arribi a 300 empreses proveïdores i sigui consultat per més de 50.000 usuaris anuals

 

A més a més del servei bàsic com instrument per a seleccionar els millors proveïdors amb els preus més competitius, ajuntamentimpulsa.cat ha creat també el Club Impulsa, un servei gratuït i restringit als treballadors de les administracions locals que permet a aquests beneficiar-se de descomptes en oci, cultura, viatges, hotels, salut o bellesa.

 

MU2011-Impulsa

 

Print Friendly, PDF & Email