iDISC, referent en desenvolupament web i traducció professional per a l’Administració Pública, un any més a Municipàlia

iDISC exposa novament a Municipàlia, la fira dels serveis i equipaments per a l’Administració Pública.

L’empresa internacional catalana, coneguda per la seva especialització en desenvolupament web i app multilingües per a l’administració pública, presentarà les seves solucions utilitzades actualment per gran quantitat d’administracions, empreses i entitats de tot l’àmbit nacional.

Entre els seus projectes públics d’aquest any, destaquen els del sector turístic, com el lloc web de Turisme de Sitges, municipi referent del turisme exterior a Catalunya, o un nou portal web per al turisme al Montserratí, lloc de culte religiós i amb gran afluència de públic estranger. Llocs amb encant que ara compten amb un aparador en un entorn web a l’altura de les seves expectatives.

A aquests projectes s’afegeixen portals institucionals per a municipis com Martorell, Olot, Palafolls o Collbató. Tots ells han millorat la seva navegabilitat, a més de comptar amb una plataforma de gestió multilingüe que els permet actualitzar de forma fàcil els seus continguts en qualsevol idioma.

Si necessites una solució integral per comunicar-te amb els teus conciutadans o vols atraure més visitants al teu poble o ciutat, iDISC pot ajudar-te. Visita a aquesta empresa professional en la comunicació en línia a l’estand 3005 del pavelló 3.

Sobre iDISC:

iDISC Information Technologies és una empresa amb més de 30 anys d’experiència en el desenvolupament, la publicació i el manteniment d’aplicacions web, apps i solucions de programari. També ofereix serveis de traducció de continguts integrats amb les plataformes de publicació, especialitat en la qual és líder del mercat. iDISC disposa de les certificacions de qualitat ISO-9001 i ISO-17100, que avalen la capacitat de proporcionar productes i serveis que satisfan els requisits marcats per les empreses client.

Web: https://www.idisc.com

Twitter: https://twitter.com/iDISCit

Facebook: https://www.facebook.com/idiscit/

Print Friendly, PDF & Email