iDISC Information Technologies oferirà els seus serveis a Municipàlia

iDISC Information Technologies és una empresa catalana que centra les seves activitats principals, per una banda en el desenvolupament, implantació i manteniment d’aplicacions informàtiques i solucions de software destinades a solucionar problemes de gestió tant per l’empresa privada com per l’administració pública, així com en serveis de traducció flexibles i personalitzats amb un nivell de qualitat i temps de resposta que ens ha permès impulsar-nos fins a arribar a ser líders del mercat.

MU2013-Idisc-1

Comptem amb les certificacions de qualitat ISO-9001 i EN-15038 que avalen la nostra capacitat de proporcionar sistemàticament productes i serveis que satisfan els requisits marcats pels nostres clients i també disposem de les classificacions V2 i T5 de la Plataforma de Contractació de l’Estat pel desenvolupament de projectes de l’Administració Pública.

 

La recerca de solucions per als nostres clients és la nostra raó de ser. Aquesta predisposició i afany ens ha portat a desenvolupar un Gestor de Continguts multilingüe i multisite, que utilitza pàgines web adaptatives (l’anomenada web responsiva), entre d’altres moltes funcionalitats que permeten una gestió senzilla de grups de websites en diversos idiomes, el posicionament als motors de cerca, la difusió de continguts en xarxes socials, etc.

 

Els pròxims dies 22 a 25 d’Octubre participarem al saló Municipalia de la fira de Lleida a l’estand 598 del Pavelló número 5, on estarem a la vostra disposició per escoltar les vostres necessitats i aportar-ne solucions.

 

http://www.idisc.es/

 

Informació facilitada per l’empresa expositora.
Print Friendly, PDF & Email