ICTT: Un nou concepte d’il·luminació urbana

Lluminàries ecològiques per a un món més sostenible

MU2013-ICTT-1

El lideratge és una cosa que atrau la inquietud d’avançar professionalment. Tenir idees, buscar arguments, executar el projecte, fer-lo viable, dur-lo a la pràctica i aconseguir l’èxit, sempre mantenint la idea de principi és el que alimenta la nostra esperança d’aconseguir l’objectiu que ens hem traçat.

MU2013-ICTT-2

Tenim els elements necessaris per aconseguir entusiasmar als nostres clients, amb idees creatives, capacitat d’organització i dinamisme en el nostre equip.

MU2013-ICTT-3

Des de ICTT SA, els convidem a reconsiderar els seus criteris d’elecció en matèria d’il·luminació urbana, industrial i domestica, incitant-los a reduir conseqüentment l’excés de consum energètic, ajudant-los tot el possible en aquest propòsit.

 

D’aquesta forma la generalització de la tecnologia i l’ús dels Leds i un enfocament prudent sobre el medi ambient en cada projecte, ens porta a oferir-los unes lluminàries ecològiques amb una lluminositat excepcional i una qualitat superior.

 

Les lluminàries de Leds ICTT, representen un nou concepte lumínic per a totes aquelles il·luminacions urbanes i industrials, oferint un disseny revolucionari i creatiu totalment integrat a la nostra societat actual.

 

La nostra tecnologia utilitza Leds d’alta potència com a font de llum, emetent un flux lluminós extremadament brillant i un alt índex de color oferint una sensació molt més agradable, eliminant l’ambient hipnòtic i depressiu que provoquen les actuals làmpades de vapor de sodi.

 

Actualment el consum energètic és importantíssim en la nostra societat, el que ens fa plantejar altres alternatives, apostant per noves tecnologies i aportant solucions per a així poder reduir els elevats costos energètics generats per les antigues i desfasades lluminàries, que no s’adapten als mercats actuals.

 

És per això que ICTT SA presenta una àmplia gamma de lluminàries ecològiques amb tecnologia led, per així satisfer totes aquelles necessitats, d’acord amb els nostres temps actuals.

 

Més informació:

ICTT – Ingeniería, Control y Transferencia de Tecnología SA

Polígono Industrial “Els Pintors”

C/ Rubens, 4

17500 Ripoll

Tel. (+34) 972 714 213

info@ictt.es

www.ictt.es

 

Informació facilitada per l’empresa expositora.
Print Friendly, PDF & Email