Fira de Lleida promociona Municipàlia 2011 al saló Tem-Tecma

Fira de Lleida ha iniciat la promoció de Municipàlia 2011 amb una acció directa a la Setmana Internacional de l’Urbanisme i del Medi Ambient, Tem-Tecma, manifestació firal que té lloc aquesta setmana a Madrid. La institució firal lleidatana disposa d’un estand de 12 m2 destinat a donar a conèixer Municipalia i a captar expositors i visitants entre les empreses i professionals presents a la fira madrilenya. El director general de Fira de Lleida, Oriol Oró, és avui al certamen madrileny per portar a terme diverses entrevistes amb representants institucionals i d’empreses del sector. TEM TECMA (Fira Internacional d’Urbanisme i del Medi Ambient) té lloc del 8 a 11 de juny a Madrid amb 345 empreses nacionals i internacionals.

 

Entre altres contactes, Oriol Oró s’entrevistarà amb la directora de TEM-TECMA, María José Sánchez, per tal de renovar l’acord de col·laboració entre les dues fires destinat a potenciar la presència d’expositors del saló madrileny a Municipàlia i viceversa. El director general de Fira de Lleida es reunirà també amb Julián Uriarte, president i director d’ATEGRUS, per tal de preparar el congrés anual sobre abocadors controlats que aquesta entitat farà a Lleida durant la celebració de Municipàlia. Igualment, Oró porta a terme diversos contactes amb expositors de Muncipàlia presents a TEM-TECMA i amb d’altres que són potencials clients de Fira de Lleida.

 

La 16a edició de Municipàlia (Saló internacional d’equipaments i serveis municipals) tindrà lloc del 18 al 21 d’octubre de 2011 al recinte firal de Lleida.

 

El saló Municipàlia centra els seus continguts en els sectors del clavegueram, drenatge de sòls, xarxes d’aigües; automoció i transport; extinció i prevenció d’incendis; il·luminació de la via pública; tecnologies de la informació; instal·lacions esportives i de lleure; neteja municipal; medi ambient; mobiliari urbà; necròpolis; obres públiques; parcs i jardins; prestacions de serveis; revistes tècniques i publicacions; seguretat i vigilància; senyalització i seguretat de la xarxa viària; i tractament d’aigües, llots residuals, residus sòlids urbans i industrials.

 

La darrera edició de Municipàlia va comptar amb 325 expositors directes i amb 21.854 visitants professionals de 28 països diferents i va ser el marc de 41 activitats paral·leles (jornades tècniques, reunions i assemblees professionals), amb un total de 2.137 inscrits.

 

 

Print Friendly, PDF & Email