Èxit de visites durant la participació de Sorigué a Municipàlia

  • El grup empresarial ha registrat una gran afluència de públic en els seus dos stands de la fira, amb visites de destacats representants institucionals i delegats de municipis llatinoamericans.
  • Sorigué valora positivament la seva participació a Municipàlia on ha consolidat la seva presentacia en el sector dels serveis per a les grans ciutats.
  • La companyia ha presentat en aquesta fira el primer catàleg transversal del grup en el qual estan representades totes les seves línies de negoci i els seus eixos estratègics.

 

Sorigué ha participat entre el 13 al 16 d’octubre en la 18ª Fira Internacional Municipàlia, la trobada biennal més important del sector d’Equipaments i Serveis Urbans, on ha registrat una gran afluència de visitants en els seus dos stands de la fira, entre elles, destacades personalitats com la consellera de Governació de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Borràs; el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé; i l’alcalde de Lleida, Àngel Ros. A més, ha rebut la visita de representants de diversos municipis llatinoamericans, entre altres figures institucionals.

 

A Municipalia, el grup empresarial s’ha posicionat com a referent en el sector dels serveis per a les grans ciutats i ha mostrat la seva aposta pel desenvolupament i l’aplicació de tècniques ambientalment sostenibles en materials per a les ciutats. En el seu stand exterior, Sorigué ha realitzat demostracions en directe d’asfalts tècnics. Aquest espai s’ha convertit en un dels més concorreguts de la fira i ha rebut l’aplaudiment del públic que ha valorat positivament la possibilitat de conèixer els avantatges dels productes Sorigué directament de la mà de tècnics especialistes.

 

Així mateix, entre les activitats que Sorigué ha dut a terme a Municipàlia, destaca la conferència “La qualitat i el tractament de les aigües. Aplicacions i experiències a Espanya i Llatinoamèrica”; realitzada per Andreu Iglesias, delegat d’Enginyeria, Operació i Manteniment; i Josep Serra, gerent d’Equips Hidràulics de Sorigué. En aquesta conferència, a la qual han assistit delegats de diverses institucions de Llatinoamèrica, la companyia ha donat a conèixer la seva gran trajectòria i el seu ampli coneixement en el cicle de l’aigua.

 

Al llarg dels quatre dies de fira, als stands de Sorigué han participat representants de totes les línies de negoci de la companyia procedents de les delegacions que el grup té a Catalunya, Balears, Madrid, Andalusia i Aragó.

 

Valoració de la participació de Sorigué a Municipàlia

“Valorem molt positivament la nostra presència a Municipàlia on ens hem posicionat amb els nostres productes i serveis per als municipis més importants de la península“, destaca Sebastià Espinet, conseller delegat de Sorigué.

 

Sorigué

Sorigué es un grup empresarial solvent i dinàmic, referent en els sectors de la construcció, els serveis, la tecnologia i l’enginyeria de l’aigua, amb una clara aposta per la innovació i una vocació de tornada a la societat.

 

Fundat en 1964, té el seu origen en la producció d’àrids i el tractament d’asfalts. Durant aquestes dècades, Sorigué ha experimentat una constant expansió que, al costat de l’increment de negoci, de l’equip humà i els mitjans propis, s’ha traduït en la diversificació de les seves àrees d’activitat.

 

En aquests 60 anys, el grup ha sabut evolucionar responent a les demandes del mercat, mantenint relacions solvents amb els seus clients i proveïdors, la qual cosa li ha permès al seu torn realitzar una contínua reinversió en els seus recursos tècnics i humans.

 

Sorigué ha desenvolupat un model integral de negoci, posseeix delegacions a les principals ciutats espanyoles i desenvolupa la seva activitat en tot el territori nacional. També, ha dut a terme importants projectes a nivell internacional.

 

Més informació:

Anna Garcia Sagué
anna.garcia@sorigue.com
673700368

Sol Ortega
s.ortega@sorigue.com
671 724960

MU2015-Sorigue-1

MU2015-Sorigue-3

MU2015-Sorigue-2

 

 

Print Friendly, PDF & Email