Èxit de la innovadora gamma de mobiliari urbà comercialitzat per Shalom

L’empresa ha presentat a Municipàlia solucions integrals per als ajuntaments basades en l’estalvi i l’optimització de recursos

 

La nova gamma de mobiliari urbà presentat Shalom en el marc de Municipàlia (Saló Internacional d’Equipaments i Serveis Municipals) ha tingut “una excel·lent acollida”, segons la directora de l’entitat, Teresa Benet. Concretament, Shalom ha presentat en exclusiva quatre bancs de disseny innovador: el banc Flöt, el banc Amable, el banc De Panxa Enlaire, i el Vora-Banc. Aquestes peces han estat patrocinades per Buró Lleida i —les tres últimes— dissenyades pel creador lleidatà Salvador Giné.

 

Flöt és un original banc de fusta de pi tractat, formigó armat i metall que permet combinar la funció de seient amb una funció decorativa/funcional gràcies a un forat situat en un extrem apte per a la col·locació d’un arbre, una font, una paperera o qualsevol altre element urbà.

 

El banc Amable és una peça “low cost” de fusta massisa de castanyer d’inspiració nordeuropea que pemet un ús polivalent en interiors i exteriors. En les seves modalitats curta (butaca) i llarga (banc) és ideal per a espais privats i públics (places, terrasses, cafeteries) i pot instal·lar-se sense revestir, amb coixins o entapissat.

 

Quant al banc De Panxa Enlaire, bastit de fusta massisa de castanyer i acer galvanitzat, és un seient modular de dimensions variables ja que la seva estructura a base de “branques” de fusta alineades o en moviment helicoidal pot ampliar-se a voluntat. Aquesta diversitat de configuracions permet l’usuari seure, jeure o posar-se de panxa enlaire.

 

Finalment, el Vora-Banc és també una peça modular que serveix tant de banc com de bancada/tanca delimitadora d’espais (d’un jardí amb el vial, per exemple). Un dels costats fa les funcions de seient, i l’altra de respatller per a l’usuari asegut al jardí o al terra.

 

Aquests nous elements, sorgits a partir del treball de R+D+I de l’entitat i del treball d’un equip de dissenyadors industrials, constitueixen una novetat important en la trajectòria empresarial de Shalom i pretén contribuir a l’evolució del sector del mobiliari urbà.

 

Shalom Taller ha estat present a Municipàlia amb una oferta de serveis integrals per als ajuntaments, comunitats i entitats públiques i privades que cobreix des dels àmbits de treball ja consolidats (jardineria, manteniment de jocs infantils i mobiliari urbà, manteniments d’edificis, obres de reparació, pintura vertical i horitzontal) a solucions innovadores en els àmbits de màrqueting directe i promocional.

 

Amb el lema “Tàndem amb els ajuntaments per a l’estalvi, l’optimització de recursos i la sostenibilitat”, Shalom ha disposat a Municipàlia d’un estand de 80 m2 situat en el Pavelló 1 de Fira de Lleida (Palau de Vidre) en que ha presentat una àmplia gamma de serveis personalitzats per als ajuntaments. Així, l’entitat ha donat a conèixer tant els serveis que desenvolupen tradicionalment les Brigades de l’entitat com altres de nous com els de neteja, pintura vial, instal·lació de contenidors, recollida d’olis vegetals i gestió d’equipaments.

 

Segons Teresa Benet, directora de l’associació, les propostes de Shalom se centren en gestionar manteniments eficients i “solucionar els grans reptes per a les necessitats dels ajuntaments, especialment en relació a l’estalvi i l’optimització de recursos”.

 

Una altra línia de treball presentades per Shalom ha estat el desenvolupament d’eines de màrqueting directe i promocional dirigides a cobrir necessitats de comunicació adaptades a cada tipologia de client (solucions gràfiques, mailing, contact center, digitalització, tractament de bases de dades, destrucció documental). L’oferta inclou solucions integrals i de serveis creatius per als ajuntaments, associacions de comerciants, etc., com ara la plataforma de fidelització, la consultoria i el màrqueting 2.0.

 

Cal recordar també que Shalom ha promogut la jornada tècnica “Equipament, mobiliari, persones, una relació a considerar en la prestació de serveis municipals”, una trobada professional organitzada per l’Associació Espanyola de Parcs i Jardins Públics que ha analitzat les noves tendències en l’equipament i el mobiliari amb especial èmfasi en la seva relació amb les persones.

 

El banc Flöt amb Joan Mestre, de Buró Lleida, i el dissenyador Salvador Giné.

El banc Flöt amb Joan Mestre, de Buró Lleida, i el dissenyador Salvador Giné.

Print Friendly, PDF & Email